A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Friss trendek a Hungexpón - Beauty & Style Kiállítás

Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvénye hamarosan megnyitja kapuit, amelyen az ágazat három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót és felvonultatja újdonságait, innovációit a szakembereknek és a nagyközönségnek október utolsó hétvégéjén.

A háromnapos színes programsorozat a fodrászok, kozmetikusok és körmös szakemberek számára egyaránt kínál kihagyhatatlan szakmai elfoglaltságot. A programokról bővebben itt olvashat: http://beautyandstyle.hu/hu/program

Az első 1000, online regisztrált jegyvásárlónk NEGYEDÉVES MARIE CLAIRE ELŐFIZETÉST kap AJÁNDÉKBA, további háromezer pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg a magazint.*

Szerencsés látogatóink nyereményjáték-sorsolásunkon többek között különleges arckezelést is nyerhetnek.

Ezen a hétvégén térítésmentesen lehet parkolni a Hungexpo területén!

A szépségipari szakemberek regisztráció ellenében költségmentesen látogathatják a kiállítást!
Regisztráció: http://beautyandstyle.hu/hu/szakmai-regisztracio

*Online regisztráció és jegyvásárlás mellett

Miért érdemes eljönni a kiállításra?

A legfontosabb kulcsszavak az inspiráció és az információgyűjtés. Mivel óriási kiállítói térre és számos neves kiállítóra számíthatunk a legjobb termékeikkel, a rendezvény a legalkalmasabb platform arra, hogy „testközelből” is megismerhessük a szépségipar gyakran igen költséges és egymással is versengő szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit, valamint egy helyen és időben kapjunk ezekről széleskörű felvilágosítást.

Az eseményen látványos szakmai show-k és előadások keretében megismerkedhetünk a legújabb kozmetikai, frizura- és körömdíszítő trendekkel tapasztalt szakemberek útmutatása mellett, akikhez bátran fordulhatunk tanácsokért legyen szó a bőrünkről, a frizuránkról vagy akár a számunkra legelőnyösebb sminktechnikákról.

Drukkoljunk együtt a legkiválóbb szakmai versenyzőkért!

Október 28-án, a kiállítás keretében kerül megrendezésre a 60. Magyar Bajnokság, valamint lesz Országos Masszázsverseny kozmetikusoknak, körmös megmérettetések több kategóriában, és lábápoló verseny. Érdemes lesz indulni a díjakért, például a műkörömépítő verseny profi, összetett kategória győztesének és modelljének a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja kijutását a 2019-es londoni Nailympiára! A versenyek szervezésében a Hungexpo szorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával, garantálva a versenyek magas színvonalát. A versenyekről bővebben itt olvashat: http://beautyandstyle.hu/hu/versenyek .

Találkozzunk a kiállításon október utolsó hétvégéjén!

Bővebb információk: http://www.beautyandstyle.hu

Időpont: 2018. október 26-28, Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont 

Annoni Zita, a kiállítás nagykövete

„Örömmel fogadtam a felkérést a BEAUTY & Style Kiállítás nagyköveti posztjára. Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve, professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek.

Találkozzunk október 27-én a kiállításon, és találd meg szakemberek segítségével a számodra legjobb termékeket!”

Fotó: Hungexpo

(x)

Címkék: hungexpo, beauty and style kiállítás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!