A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A külföldi férfi dilemma

Egy tavalyi demográfiai kutatás szerint az én korosztályomat tekintve 1000 férfira 1087 nő jutott átlagosan. Mivel én sehogy sem találok egy épkézláb férfit azóta sem, felmerült bennem a gondolat: talán én is egy vagyok abból a szegény szingli 87 nő közül?

Fotó: Shutterstock.com

Pár hete újra esélyt adtam egy bizonyos online társkereső felületnek. Mentségemre szóljon, pontosan átlátom a Tinder végtelenül felszínes oldalát, hiszen hogyan is lehetne bárkit megítélni egy kép alapján?

Ha a kép nem előnyös, rögtön megy a kukába, ha pedig szimpatikus, akkor meg még az is kiderülhet, hogy a kép nem valódi. Az emberről magáról meg az égvilágon nem tudunk semmit. Nonszensz.

De egy esős vasárnap délután mégis úgy döntöttem, elmerülök a ’jobbra-balra húzogatás’ dzsungelében. Nyilván beállítottam, hogy csak a környékről mutasson az applikáció lehetséges korombéli férfiakat, de így is szinte csak hazánkban ideiglenesen élő külföldiek jelentek meg.

Nem vicc, mintha csak a Tinderről is eltűntek volna a partiképes magyar férfiak, mert 10 találatból legalább 8 más nemzetiségű volt, így nem is nagyon maradt már más választásom, beadtam a derekam, és szívecskéztem egy kedves tekintetű, fekete hajú Michail nevű, 35 éves férfit.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 10. számának 34. oldalán!)

Címkék: kapcsolat egy külföldi férfival

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!