A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A külföldi férfi dilemma

Egy tavalyi demográfiai kutatás szerint az én korosztályomat tekintve 1000 férfira 1087 nő jutott átlagosan. Mivel én sehogy sem találok egy épkézláb férfit azóta sem, felmerült bennem a gondolat: talán én is egy vagyok abból a szegény szingli 87 nő közül?

Fotó: Shutterstock.com

Pár hete újra esélyt adtam egy bizonyos online társkereső felületnek. Mentségemre szóljon, pontosan átlátom a Tinder végtelenül felszínes oldalát, hiszen hogyan is lehetne bárkit megítélni egy kép alapján?

Ha a kép nem előnyös, rögtön megy a kukába, ha pedig szimpatikus, akkor meg még az is kiderülhet, hogy a kép nem valódi. Az emberről magáról meg az égvilágon nem tudunk semmit. Nonszensz.

De egy esős vasárnap délután mégis úgy döntöttem, elmerülök a ’jobbra-balra húzogatás’ dzsungelében. Nyilván beállítottam, hogy csak a környékről mutasson az applikáció lehetséges korombéli férfiakat, de így is szinte csak hazánkban ideiglenesen élő külföldiek jelentek meg.

Nem vicc, mintha csak a Tinderről is eltűntek volna a partiképes magyar férfiak, mert 10 találatból legalább 8 más nemzetiségű volt, így nem is nagyon maradt már más választásom, beadtam a derekam, és szívecskéztem egy kedves tekintetű, fekete hajú Michail nevű, 35 éves férfit.

Pár másodpercen belül már érkezett is tőle egy kedves levél, természetesen angolul. Intelligens volt, én meg örültem, hogy kicsit gyakorolhatom az angolt. Michail ragaszkodott hozzá, hogy a napokban találkozzunk egy kávéra.

Kezdtem elbizonytalanodni. Mi értelme van ennek? Annyit ugyan megtudtam róla, hogy hosszú távon marad Budapesten, mert a multicég, ahol dolgozik, most Magyarországra irányította, de, ezt leszámítva, semmilyen információm nem volt róla. Ha rossz tapasztalat lesz, akkor az a baj, ha pedig megkedvelem, akkor meg az.

Amikor elindultam a randira, szakadni kezdett az eső, és jól beázott a szandálom, az esernyőm meg kettétört, már majdnem visszafordultam, amikor megláttam őt a kávézó előtt. Hát, mit mondjak, nem csalódtam, a srác enyhén szólva is úgy nézett ki, mint egy görög isten. Bár azt eddig is tudtam, hogy félig görög, félig pedig egyiptomi, de nem hittem, hogy ez a párosítás ilyen szép embert hoz létre.

A kávézás alatt végig azzal hecceltük egymást, hogy ugye, egyikünk sem egy megátalkodott ’tinder-csaló’ aki a szerencsétlen randipartnere pénzére hajt csak. Michail elmesélte, hogy őt bizony tavaly megpróbálta átverni egy magyar lány, aki a randin végig pezsgőt rendelt, majd egy aranyfukszokkal teleaggatott verőember kinézetű pincér – akiről kiderült, hogy a lány barátja – egy százötvenezer forintos számlát nyújtott át neki.

Michail kihívta a rendőröket, de ők sokáig a lány pártjára álltak. Végül az összeg felét kifizette, hogy legalább túl legyen az egészen, de azóta sem volt senkivel randija rajtam kívül. Legalábbis, ezt mondta…

Engedtem, hogy hazavigyen az autójával. Holnap szeretne újra látni, és nekem továbbra sincsen semmilyen racionális érvem amellett, hogy miért is ne találkozzak vele újra. Talán csak szükségem van még egy szerelmi csalódásra, nem tudom.

Címkék: kapcsolat egy külföldi férfival

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!