A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A férfi, aki nem tudja, mit akar

Miért olyan lehetetlen, hogy egy épkézláb pasi a húszas évei végén vagy harmincas évei elején megerőltesse magát egy nőért? Itt még csak nem is egy csokor virágról beszélek, dehogy!

Fotó: Shutterstock.com

Egészen egyszerűen arról, hogy ne kelljen már a szegény lányoknak Canossát járniuk, hogy a hímnemű egyének, ha unottan is, elfogadják a közeledésüket!

A saját kis keserű, már nem is olyan fiatal életem legutóbbi csalódása Gábor volt, aki annyira el volt foglalva a saját egzisztenciális pszeudo problémáival, hogy ezek, illetve a férfiassága hiányából születő bizonytalanságai nem engedték meg neki, hogy mi ketten egyáltalán eljussunk odáig, hogy randizzunk.

Nem létező románcunk úgy kezdődött, hogy közös baráti társaságba jártunk, amikor is szomorú szemmel bámult egy sarokból, és elegendő alkohol után elmondta, mennyire bejövök neki, és én lehetnék álmai nője. De amikor személyes találkozásra került volna a sor, szegény Gábornak kételyei támadtak.

Erről talán ennyi elég is, hiszen érthető, hogy egy egyedülálló 36 éves férfi ennyire retteg egy nőtől, hogy kettesben már nem mer vele találkozni, hát nem?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 9. számának 32. oldalán!)

Címkék: ha a férfi nem akar elköteleződni, a nők szerepe az udvarlásban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!