A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A férfi, aki nem nő föl sosem

Jó hírem van, drága fiatal barátnőm. Létezik. Létezik fájdalom nélküli, boldog szerelem. Olyan érzés, amikor biztosan tudod, hogy ő az igazi, és vele akarod leélni az életed. És nincs szenvedés, sem bizonytalanság. Legfeljebb időhiány.

Fotó: Shutterstock.com

Azt is írod, hogy minden ember másféleképpen tud szeretni. S csak annyi szeretetet tud adni, amennyire neki magának igénye van. Azt mondod, az ilyen férfi nem azért ilyen, mert gonosz és kegyetlen, hanem mert ő csak erre, ennyire képes.

A nő pedig, aki sejtésem szerint te magad vagy, szenved, mert a másikat mindig egészen birtokolni akarja, de csak morzsákat kap belőle.

Van ilyen bizony. Volt ilyen kapcsolatom nekem is, amikor fiatal voltam, olyan, mint te most. Sírtam miatta nagyon sokat. Amikor összevesztünk, ültem a 76-os trolin, és bőgtem, és biztosan tudtam, hogy vége az én életemnek, hogy soha többé nem tudok majd mást szeretni.

Aztán kibékültünk és összevesztünk és összebújtunk, s elváltunk újra, és újra összevesztünk, de már nem békültünk ki többet, mert rájöttem, amit ő már régóta tudott, hogy nem egymásnak szánt minket a sors.

Jó, kérdezheted, de honnan lehet biztosan tudni ezt. Először is fel kell tenni magunknak a kérdést, hogy mit szeretek benne. Miért tűröm a morzsákat, a megaláztatást. Jó-e még a vele való kapcsolat?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 2. számának 57. oldalán!)

Címkék: válás, szakítás, a kapcsolat ereje, boldog szerelem

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!