A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A barátnőd exe tabu?

Szerintem egy nő életében, legyen kislány vagy vénlány, legalább olyan fontos dolog a barátság, mint hogy megtalálja élete szerelmét.

Fotó: Shutterstock.com

Tudom, romantikus ez az elképzelés, de ha belegondolunk, a barátnőink azok, akik újra és újra végighallgatják a szívfacsaró szakításaink részleteit, még akkor is, ha már a fülükön jön ki, és ők azok, akik fontos öltözködési tanácsokkal látnak el, amikor az első randira készülünk, és még akkor sem szólnak semmit, ha kicsit meghíztunk, bár ez utóbbinál barátnő válogatja.

De talán ami a legfontosabb, hogy ők a mi választott nővéreink, akik akkor is ott vannak mellettünk, ha az életünk romjaiba dőlt. Nem is csoda, hogy a barátságokban maguktól értetődő és betartandó szabályok uralkodnak, melyek azért kellenek, hogy a barátság örökké tartson. Ilyen szabály többek között, hogy a barátnőnk exe tabu.

Bizony tabu, még akkor is, ha már rég túl van rajta, még akkor is, ha a barátnőnk hagyta el, ez egyszerűen olyan törvény, melyet minden barátnő pontosan tud.

De vajon mi van akkor, ha ezt a törvényt valaki mégis megszegi, és bár nem tehet róla, de beleszeret a tiltott személybe? Mert szakítás ide vagy oda, ez a tiltott személy örökre a barátnőnk tulajdona.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 9. számának 32. oldalán!)

Címkék: a barátnő exe, elvehető-e a barátnőd exe?

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!