A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Könyv ajánló

image description
Sajtfogások Legelőtől a tányérig Segal Viktor séf és Sándor Tamás sajtmester új könyve

Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig

Minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudhatunk: a lágysajtoktól a félkemény és kemény sajtokon át a nemespenészes sajtokig

De nem csak sajt! Tanácsok a csodálatos friss alapanyagok – a tej, a túró, az író, az aludttej, a tejföl, a joghurtok, a sajtkrémek és más csemegék – felhasználásához

Sajtműhelyek és -manufaktúrák a legkülönbözőbb hazai régiókból

Különleges, hiánypótló gyűjtemény arról, hol tart ma a minőségi sajtgasztronómia Magyarországon