A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ízek és kalandok

Ízélmények, elkészült ételek, sütemények, pékárul mögött megbújó történetek - ma ezeket keressük. Hamar ráébredünk, nemcsak a nagy klasszikusok, mint a zserbó, a dobostorta, vagy épp a gulyásleves köthető a gasztronómia, vagy akár az irodalom nagyjaihoz. Ma is születnek olyan alkotók, akik valami különlegeset tesznek le az asztalra, és ez az út, ahogy eljutottak az ízletes eredményeikhez bizony lehet kihívásokkal teli. Ma belekóstolhatunk a páratlan magyar ízekbe, egy csepp mexikóiba és a mindenki által nagyon szeretett olasz konyhába. Ma ebbe a világba kalauzoljuk el a nézőinket vendégeink segítségével, itt lesz velünk: Novodomszky Éva műsorvezető, riporter, Dudás Szilárd étterem-tulajdonos, Schindele Péter cukrászmester és Karen Avila mexikói pékmester.