Az Istenek eledele -boldogsághormonunk a csokoládé
Fehér csoki, étcsoki, tejcsoki, epres csoki, mogyorós csoki - ahogy Gombóc Artúr a mesékben, úgy közülünk is sokan imádják a csokoládét. Évezredek óta velünk van, mint boldogsághormon - de vajon, hogy hogy nem ment ki soha a divatból? Milyen csokoládék voltak régen a kedvenceink, mik a legújabb trendek, csokoládé készítő eljárások? Ki választja szakmájának a csokoládé készítést és miért? És mi az édesség utáni sóvárgás pszichológiája? Ebből az adásból többek között ezekre a kérdésekre mind-mind választ fogunk kapni. Akik elkalauzolnak bennünket ebben a témában: Szentgyörgyi Rómeó személyi edző, életmód tanácsadó, Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus, Gulyás Gyöngyvér bonbonkészítő és Mészáros Gábor csokoládékészítő.