A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Viseljük bátran a merész színeket!

Corata Mónika, elismert magyar divattervező, az egyediségre és az önmegvalósítás fontosságára helyezi a hangsúlyt az öltözködésben. A nyár legfontosabb stílustippjeit ismertetve arra ösztönöz minket, hogy bátran viseljük merész színeket és kísérletezzünk a különböző szabásokkal.

Találd meg a saját stílusodat!
Mónika szerint a divat nem csak a trendekről szól, hanem arról, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat, és önmagunkat fejezzük ki a ruházatunkon keresztül. Az egyedi stílus mindig időtálló, és arra ösztönzi a hölgyeket, hogy ne csak a divatbemutatók és magazinok által meghatározott szabályokat, hanem elsősorban saját ízlésüket kövessék.  A divattervező arra buzdítja követőit, hogy válasszanak olyan ruhadarabokat, amelyek kényelmesek és praktikusak, ugyanakkor megfelelnek az egyéni stílusuknak.

Kísérletezz!
A nyári időszak ideális alkalom arra, hogy felfrissítsük ruhatárunkat, és kísérletezzünk a színekkel, mintákkal és szabásvonalakkal. A nyár arra is jó, hogy felfedezzük a saját stílusunkat és hogy önmagunkat a ruházatunkon keresztül fejezzük ki.

Elegancia és egyszerűség
Mónika szerint az elegancia az egyszerűségben rejlik, és az egyszerűség és a minimalizmus időtálló stíluselemek.

Minőségit jó áron?
Azonban nem csak a stílus és az egyediség fontos, hanem az ár is. Mónika szerint a minőségi ruhák megszerzéséhez nem feltétlenül kell mélyen a zsebbe nyúlni. A minőségi ruhák mindig stílusosak és elegánsak. A divat ugyan változik, de a minőségi ruhák időtállóak. Ha odafigyelünk a ruházatunk minőségére és ápolására, az hosszú évekig szolgálhat minket.

Legyen az öltözködés szórakoztató és inspiráló élmény a számodra is, amely örömöt és magabiztosságot nyújt a mindennapokban. Corata Mónika tanácsai és ruhái ebben (is) segítenek!

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!