A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Vess magadnak kártyát!

A kártyákat tartalmazó lapokat vágd ki, és így kirakhatod magadnak a jövőt, hiszen a kártyák hátlapján található leírás alapján nagyjából ismered azok jelentését.

Fotó: Shutterstock.com

A jósláshoz szükséged lesz egy nagy adag képzelőerőre, és arra, hogy el tudj vonatkoztatni a konkrét jelentésektől. Bízz a megérzéseidben, engedd el a fantáziád. A kártyavetés előtt tegyél rendet az asztalon, mert a tarot tiszteletet követel. Gyújts gyertyát, és nyugtasd le a lelked. Legyen csend és béke benned és körötted.

Így jósolj!
Keverd meg alaposan a kivágott lapokat lefordítva, és helyezd el kör alakban magad előtt az asztalon. Hunyd le a szemed, és tedd fel a kérdést, ami foglalkoztat. Most emeld fel a bal tenyeredet, és szép lassan körözz vele a kártyák felett. Melyikből érzel forróságot kiáradni? Melyik lap vonz mágnesként? Az a lap a válasz a kérdésedre.

Így értelmezd a kártyát!
A tarot-kártya sok szimbólumot takar. De nem kell elemzőnek lennünk ahhoz, hogy megfejtsük a mondandóját. Engedd el magad, és nézd hosszan az ábrát, hiszen Frieda Harris egyiptológus, aki festette őket, a lelkeddel érintkezett, amikor alkotott. Bízz az érzékeidben, az első sugallatban.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 6. számának 60. oldalán!)

Címkék: gyertya, kártya, csend, jóslás, béke, tarot

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!