A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Vegyszermentesen a szépségért

Manapság egyre többen vannak azok, akik bár a szépség szerelmesei és sokat adnak mind a külső, mind a belső harmóniára, mégsem akarnak kompromisszumot kötni a kozmetikai iparban használt vegyszerekkel, nem akarják tovább terhelni az egyik legnagyobb védelmi rendszerüket, a bőrüket. Többek között számukra kínál érdekes programot, és nem utolsó sorban termékkipróbálási lehetőséget a Natural Beauty Expo, a vegyszerMENTES szépségipari termékek nemzetközi kiállítása és vására.

Fotó: Shutterstock.com

A kiállításon bemutatott termékek garantáltan vegyszerMENTESek, összetevőik természetes, organikus alapanyagok, nem tartalmaznak a bőrt vagy a hajat károsító vegyületeket. A környezetbarát hozzáállás a kiállítók részéről alapkövetelmény. A természetes alapanyagok használata, az állatokon való tesztelés elutasítása és a környezetkímélő csomagolás kiemelt szempont a termékek előállítói és forgalmazói számára.

A látogatókat gazdag programkínálat várja: workshopok, termékbemutatók, terméktesztelési lehetőségek, bőranalízis, sminktanácsadás és személyes konzultációs lehetőség is a rendelkezésükre áll.

Hogyan alakuljon napi bőr- és hajápolási rutinunk, a sminkünk, hogyan gondoskodhatunk otthonunk és ruházatunk tisztaságáról úgy, hogy közben figyelünk a környezetünkre és megfelelünk a fenntartható világ követelményeinek? Lehetséges-e az öregedés ellen vegyszermentesen is felvenni a küzdelmet? Léteznek-e a mai kor igényeit kielégítő kemikáliamentes szépségipari technikák?

A kiállítók szakértői háttere garantálja, hogy kérdéseikre kielégítő választ kapnak mindazok, akik egyszerűen csak óvni kívánják az őket körülvevő világot, de megoldási javaslatokkal gazdagodhatnak azok is, akik valamiféle bőr- vagy hajproblémákkal, esetleg allergiával küzdenek.

A Natural Beauty Expo időpontja: 2019. november 9., szombat, 10-17 óra között

Helyszíne: 1117 Budapest, ELTE Gömb Aula – Északi Tömb

További információk: http://naturalbeautyexpo.hu

(x)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!