A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Varázslatos színeket hoz a tavasz

A kikelet élénk, üde színeitől jókedvűek leszünk. A nap aranya, az élénkkék égbolt, a fák rikító zöldje, a virágok szivárványkavalkádja... Ha picit jobban figyelünk befelé, érezni fogjuk azt is, ahogy a szívünk megtelik örömmel, oktalan boldogsággal. Valami olyasmivel, hogy lesz, ami lesz, élni akkor is csodálatos.

Fotó: Shutterstock.com

A színek a tudatalattinkra ható üzenetet közvetítenek, és megmagyarázhatatlan, mély érzelmeket keltenek bennünk. Még akkor is így van ez, ha azt hisszük, nem is látunk bizonyos színeket. Ki tudja például, milyen színű a szomszéd néni, ha mérges, vagy hogy hányféle árnyalata van a kéknek az égen? Mindannyian tudjuk, csak épp nem tudunk róla, hogy tudjuk.

A lélek színe

Az aura ragyogó színeket von körénk, a testünket körülvevő és átszövő energiamező, melyet bizonyos emberek látni képesek, de úgy tartják, hogy kis gyakorlással bárki megtanulhatja az auralátás módját. Aurája mindennek és mindenkinek van, a földigilisztának éppúgy, mint egy fának vagy kőnek.

Az ember aurájának alapszíne az eredendő lélek karakterét mutatja, az alapszínbe vegyülő kis színfelvillanások pedig a jelenlegi érzelmi állapotot, vágyakat jelzik. A homályos, sötét foltok bizonyos szervek körül utalhatnak annak alacsony energiaellátására, ami az egészséges állapot megbomlását eredményezheti. Ha nem is vagyunk tudatában, harmadik szemünk akkor is érzékeli ezeket a színeket és a jelentésüket, és megfejti az információt, amelyet a színek kódolnak.

Az aura titka

Akár látunk aurát, akár nem, egy kis elcsendesedéssel magunk is rájöhetünk, mi az energiamezőnk alapszíne. Ha a színskálát meditatív állapotban nézegetjük, megfigyelhetjük, melyik szín vonz a leginkább. Ez nem feltétlenül az a szín, amelyet szívesen viselünk magunkon blúzként, vagy amilyen az autónk színe – bár az is előfordulhat –, mert ezt a színt a tudatalattink választja ki, és nagy eséllyel megegyezik az auránk alapszínével, amely az eredendő lényünk fénye.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 4. számának 50. oldalán!)

Címkék: aura, színek hatása, auraszínek, auralátás gyakorlása

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!