A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Újra Budapesten a Mandoki Soulmates

Fotó: Mandoki Soulmates

Szent István ünnepe alkalmából augusztus 18-án Budapest szívében, a Bazilika előtti téren újra koncertet ad a többszörös platina- és aranylemezes Mandoki Soulmates. Az est folyamán friss szerzeményekkel is várják a rajongókat, ugyanis ezúttal a korábbi nagy dalok mellett bemutatásra kerülnek a Soulmates új korongjáról, az „A Memory Of Our Future”-ről is a fülbemászó, fajsúlyos dallamok, igényes és világszínvonalú hangszerelésben. Az album nemcsak itthon foglalta le hetekre a slágerlista első helyét, hanem nemzetközileg is szenzációs chartpozíciókat ért el.

Leslie Mandoki számára a zene mindig is a szabadság iránti vágy kifejeződése volt, különös hangsúlyt fektetve a békére. A Soulmates világszerte társadalmi tudatosságot keltett, beleértve korábbi albumaikat is, az Utopia For Realists, a Living In The Gap és a Hungarian Pictures címűeket is. Az ügy: az emberség, az üzenet: a megértés és a zene: tökéletes közvetítő.

Fotó: Mandoki Soulmates


A koncert a precizitás és a szenvedély magasiskolája, és a formáció dalszövegeivel, zeneiségével mindig komoly üzenetet hordoz. Ez az esemény egy olyan ünnep, ahol a művészet, az ügy és a zene tökéletes harmóniában fonódik össze a Bazilika lenyűgöző és pazar környezetében.

„Budapest a szülővárosom, mindig is az életem szerves része volt és marad. Számomra itthon mindig kicsit másabb színpadon lenni, óriási megtiszteltetés a magyar közönségnek játszani. Augusztus 18-án egy igazán különleges estére készülünk. Egyedülálló lehetőség lesz arra, hogy közösen ünnepeljük a zenei kultúrát és álljunk ki a szabadság, a béke, a törődő odafigyelés, a józan ész és az emberségesség mellett. Hálás tisztelettel a közönségünk iránt, a lehető legjobb zenei teljesítményt nyújtjuk, hogy felejthetetlen és felhőtlen élményben részesüljenek. Boldog pillanatokat szeretnénk megélni, átadni, megőrizni a szívünkben és az emlékezetünkben! Szóljon a zene mindannyiunkért, az EMBERSÉGÉRT!” – mondta Leslie Mandoki.


A koncerten a részvétel ingyenes.

Fotó: Mandoki Soulmates

Kedvcsinálónak íme egy kis ízelítő a Mandoki Soulmates dalaiból:

A Soulmates mindig is zenei remekműveket alkotására törekedett, ötvözve a progresszív rock és jazz elemeit, hidat képezve különböző kultúrák, nézetek és generációk között. A Blood In The Water és az Enigma Of Reason című dalok azoknak az időknek állítanak emléket, amikor a normális élet megszűnt létezni, és a félelmeink valósággá váltak.

Blood In The Water 

We Stay Loud

A Devil's Encyclopedia nem csupán egy kiáltvány a totalitarizmus és az agresszió ellen, hanem egy figyelmeztetés is a közösségi média szétszakító és konfliktusokat generáló hatásaira.

Devil's Encyclopedia 

A The Big Quit refrénjének soraiból: „Nehéz idők kemény embereket nevelnek, kemény, bátor emberek könnyebb, szebb időket teremtenek. A könnyed idők könnyelmű generációt nevelnek fel, és a hanyag, könnyelmű generáció nehéz időket teremt megint. Ebből az ördögi körből nem találjuk a kiutat.”

The Big Quit  

A Memory of My Future
 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!