A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Talán a nagymamám is büszke lenne rám!

A konyha az a terep, ahol mindenki otthon érezheti magát. Ahol jó beszélgetni főzés közben, könnyedén születnek a kérdések, és természetesen érkeznek a válaszok. Lola, akit legtöbben énekesnőként ismernek, egy ideje a tűzhely mellett is helytáll. Vendégeivel főz, és persze beszélget a Lola kicsi konyhája című tévéműsorban az M2 Petőfi Tv-n.

Fotó: MTVA

  • Hogy kerül a csizma az asztalra? Vagyis pontosabban, hogyan kerül az énekesnő a konyhába?

Ahogy bármelyik nő, aki szeret főzni – mondja nevetve Lola, azaz Korsós Judit. – Én ráadásul nagyon sokat főzök, rendszeresen posztolom a képeimet az instán, amit sokan követnek, szóval nem újdonság, hogy otthonosan mozgok a konyhában.

Egyszerűen szeretek főzni, tökéletesen kikapcsol ez a hobbi. Így született az ötlet, hogy készülhetne egy főzős talk-show, ahova vendégeket hívunk. Én beszélgetek velük sok mindenről, és a műsor végére együtt megfőzünk egy ételt, melyet egyébként felvétel után jól meg is eszünk az utolsó morzsáig, igaz, ezt már nem látják a nézők.

  • A konyha atmoszférája adja azt a fajta jó értelemben vett bizalmi légkört, ahol könnyen megnyílnak a vendégek? 

Igen, ez hozza az oldott, könnyed hangulatot, ugyanakkor sokszor nehézséget is jelent, mert olyasmit is elmondanak a vendégek, amit egyébként nem akarnának. De ez valószínűleg abból is fakad, hogy a műsorvezető hogyan kérdez, milyen személyiség.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 38. oldalán!)

Címkék: lola, lola kicsi konyhája, főzős talk-show, m2 petődi tv

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!