A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Találkozás egy régi szerelemmel

„Neked Budapesten a helyed.” Ezt mondta a Tőzsde lépcsőjén ülve a belga lány a magyar egyetemistának, akinek aznap járt le a brüsszeli ösztöndíja.

Fotó: Shutterstock.com

1993-at írtak, fájdalmas volt belátniuk, hogy a kapcsolatuknak nem lehet jövője, de huszonéves fejjel úgy hitték, előttük van még minden, a jövő csupa ígéret. Jönnek majd mások az életükben, és begyógyul ez a seb is, a lehetetlen hege, a Rómeóké és Júliáké, a Trisztánoké és Izoldáké.

Elengedték egymást, de gyakran gondoltak a másikra, olykor leveleket is váltottak, és a lány egy évvel később ellátogatott Budapestre. Sokat nevettek, de nem érintették meg egymást. Aztán a fiú is meglátogatta Brüsszelben a lányt, aki épp egy mackós belga sráccal járt.

„De hát mit keres itt? És miért tölt el titkos örömmel, hogy itt van?” – kérdezte magától a lány. „De hát mit keresek itt? És miért tölt el titkos boldogsággal a nevetése?” – kérdezte magától a fiú. Nem tudták, nem is nagyon akarták meghatározni a kapcsolatuk mibenlétét.

Mindenesetre a mackós srác megérzett valamit, mert idegességében megevett egy kiló marcipánt, amikor hármasban elnéztek egy piacra.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 1. számának 36. oldalán!)

Címkék: család, házasság, párkapcsolat, alkoholizmus, régi szerelem

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!