A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Színezd magad ragyogóra!

A hajunk, sminkünk, ruházatunk mind-mind színekbe öltöztet minket. A színek pedig üzenetet közvetítenek rólunk. Te mit szeretnél üzenni?

Fotó: Shutterstock.com

A színek energiái befolyással vannak a hangulatunkra, a hangulatunk pedig az életünk fordulataira, sőt, az egészségünkre. Ügyesen kell tehát bánni velük.

Ide nekem a feketét!

Sok elképzelés, hitrendszer, törvényszerűség van, amely azonnal meghatározza, melyik színt alkalmazzuk, melyiket ne a hajszínünk, sminkünk vagy a ruháink kiválasztásakor. Ilyen például a fekete.

A fekete, azt mondják, slankít, és ez optikailag igaz is, hisz magába fojtja a fényt. A fehér ugyanakkor teltebbnek mutat, ahogy minden világos szín is ezt teszi. De ez nem jelenti azt, hogy ne szerepelhetne a készletünkben valami fehér vagy fekete. Ráadásul a választott színeinket az is befolyásolja, milyen árnyalatok illenek a bőrünk, szemünk, hajunk színéhez.

A nők színei

A stylistok az évszakokról nevezték el a négy női színtípust. A típusok meghatározásánál figyelembe veszik a bőr tónusát, a szemek színét és a haj természetes árnyalatát.

A tél és a tavasz típusai sápadtak, a bőrük vagy hófehér, vagy halvány rózsaszín. A szemük színe viszont erős hatású, fekete vagy élénk kék. A nyár típus színei az élénkség, vidámság hangulatát idézik, míg az ősz típus a pirosló gyümölcsök, az arany és bronz árnyalataiba borult erdő meleg hangulatát keltik.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 6. számának 21. oldalán!)

Címkék: tél típus, nyár típus, ősz típus, tavasz típus, típusok sminkjei

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!