Ridikül Magazin logo

Szeretek adni!

Tavaly a Sztárban sztár nyertese volt Veréb Tamás, az egész ország megismerte. Bravúros, hogyan tud alakot váltani, miképp tud játszani a hangjával és önmagával úgy, hogy mindvégig hiteles marad. Úgy tűnhetett, ez a rokonszenves fiú a semmiből jött, holott a zenés színház szerelmesei már hosszú évek óta követhetik szinte mesébe illő és színes pályafutását, melynek most az eddigi legnagyobb feladatát kapta meg.

Veréb Tamás
Fotó: Pitrolffy Zoltán

RIDIKÜL MAGAZIN  Kilencévesen – gyerekszínészként – kerültél a Miskolci Nemzeti Színházba, az Isten pénze című darabban játszottál.

VERÉB TAMÁS  Előtte csak kimondottan gyerekeknek szóló darabokat láttam, nem csoda hát, ha úgy éreztem, abban a varázslatban, ami az igazi színház, részt venni csoda! Új élmény volt minden, a próbák, vagy eleve az, hogy a felnőttekkel közösen csinálhatok valamit. És úgy tűnt, van is affinitásom ehhez a világhoz, ügyesen táncoltam, énekeltem. Valahogy az egész számomra több volt, mint játék.

Jó gyerek voltam, szerették a fegyelmezettségemet az öltöztetők és a kellékesek is, tudtam, hogy ez munka, így ha csöndben kellett maradni, hát csöndben voltam. Ám ha feladat adódott, örömmel perdültem ki a színpadra. Talán ennek köszönhetően figyelt fel rám az akkori igazgató, Halasi Imre is, és így kaphattam meg A kölyök – az azonos című híres Chaplin-film színpadi változatából készült darab – címszerepét, amit ő rendezett. Ez volt az első igazi szerepem, ahol már nem volt elég aranyoskodni a színpadon. 

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2017. évfolyama 20. számának 8. oldalán!)

Címkék: színész, énekes, musical, veréb tamás, budapesti operettszínház, fame, quasimodo, a kölyök

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!