A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szabad, laza, lakkos és csinált frizurák jönnek

Bár még mindig arat a bubifrizura és a végeláthatatlanul hosszú tündérhaj, egyre több játékosság mutatkozik az idei frizurákban, és van itt még valami...

Fotó: Shutterstock.com

Hogy mi? A szabadon lengő hippihajak mellé visszatérnek a 90-es évek kreációi! A fokozatokban pöndörödő lágy hullámok, a dögös, ’megcsinált’ frizurák, a rövid, precízen vágott fazonok, vagyis újra divat lesz a fodrászoltság, persze jó értelemben.

Vissza a természeteshez!

A szabadon lengő, növő, hullámzó, sőt, göndörödő tincsek továbbra is menők. Ha valakinek gyűrűkből áll a haja, növessze nyugodtan egész hosszúra, és viselje büszkén leomolva vagy feltűzve, ahogy tetszik.

Egy kis cikcakk a bubiba

A szabályos bubifrizurákat is meg lehet unni, így az alapfazon felfrissül egy játékos, felemás frufruval, aszimmetrikus színezéssel. Ha szeretnél változtatni a frizurádon, de mégsem vágysz drasztikus hajvágásra, akkor a függöny frufru lehet számodra a telitalálat.

Fotó: Shutterstock.com

Lenge, könnyű

Még mindig trendi a játékos, vidám, áll alá érő bubifazon, ami olyan könnyen karbantartható, hogy szabad levegőn is elég megszárítani. Lényege, hogy nem szabad hagyni túlnőni a vállon. Kérj a fodrásztól minél több fokozatot, minél több réteget, így lesz a frizurád könnyed és vidám, játékos és a szélben repdesős. Ráadásul a fokozatoktól többnek látszik, és könnyebben kezelhető.

Kisfiús bombázók

Ha végképp meguntuk a bubit, visszatérhetünk a szexi, sikkes, rövid frizurákhoz, melyek hangsúlyozzák a szép fejformát, karcsú nyakat és a varázsos tekintetet.

Fotó: Shutterstock.com

De milyen színűt?

A barna és szőke különböző árnyalatai továbbra is nyerők, de a barna és a piros árnyalatainak keveréke is izgalmas. A vörös balayage mindenképp ajánlott az őszi típusoknak!

Így moss jól hajat!

Azt gondoljuk, hogy hajat mosni mindenki tud, de jól és hatásosan hajat mosni az már művészet.

  • Először is válasszuk ki a hajunk állagának megfelelő sampont és balzsamot. Egy túl erőteljes sampon például kiszárítja a finom szerkezetű hajat, de az erős szálúnak megfelelő. Ha korpásodunk, válasszunk fejbőrtápláló, gyenge kémhatású terméket. A „nekem mindegy, a sampon az sampon típusú emberek a normál hajra valót választják, pedig az árthat is, ha a hajuk egy speciális hatású sampont igényel.
  • A hajmosás a következő módon történjék: Vizezzük le az egész hajunkat alaposan, de a samponnal csak a fejbőrnél masszírozzuk a fejbőrt. Ezután jól öblítsük le, és samponozzuk be újra. Megint csak a tövét, a végeket ne szárítsuk feleslegesen, mert amikor leöblítjük, oda is eljut majd a sampon.
  • Miután a sampont lemossuk, jöhet a kondicionáló, melyet viszont ne tegyünk a fejbőr közelébe, mert elzsírosítja a hajat, eltömi a pórusokat.
  • A balzsamos, vizes hajat fésüljük ki, és csak utána öblítsük le, így könnyen kifésülhető marad a haj. 

Címkék: 2022-es frizura divat, fodrászolt frizurák, így kell hajat mosni

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!