A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Stresszmentes otthonra vágysz? Így valósíthatod meg!

Egész nap hajtunk, lótunk-futunk. Nem is csoda, ha hazaérve arra vágyunk, hogy legalább az otthonunk a nyugalom szigete legyen. Attól tartasz, hogy ez sokba kerül, vagy az egész lakást fel kell majd forgatnod? Megsúgjuk: nem kell. Mindössze néhány egyszerű lakberendezési praktikára lesz csak szükséged.

Fotó: Shutterstock.com

Aki azt mondja, hogy a stressz nincs jelen az életében, az nemes egyszerűséggel valótlant állít. Hiszen az élet annyi területén kell helytállni, megfelelni a folyamatos és egyre növekvő elvárásoknak – a családban ránk (vagy inkább magunkra) osztott feladatoktól a hivatásunkban betöltött szerepünkig… Nem is csoda, ha a feszültséget sokszor elviselhetetlennek érezzük.

Hát nem volna jó a munkanap végén kiengedni a gőzt, és a nyugalom szigetére hazaérni? Ha erre most csak legyintesz, mondván, hogy persze, vágyálomnak tökéletes, akkor hadd mutassuk meg, hogy nagyon is lehetséges – és sem túl nagy erőfeszítésbe, sem túl sok pénzbe nem kerül. Csak pár lakberendezési praktikát kell ellesned és okosan alkalmaznod. Hogy pontosan miket? Induljunk most el együtt hozzád, az otthonodba, és nézzük meg ezeket közösen!

Az első benyomások

Képzeld el, hogy most érkezünk meg hozzád, és együtt indulunk el befelé – milyen lesz az első benyomásunk? Milyen kép fogad minket? Tiszta, rendezett kertbe vagy lépcsőházba érkezünk, vagy esetleg egy kupis bejárati ajtóhoz, ahol minden le van dobálva a földre, a cipőktől az esernyőkön át a kinti gyerekjátékokig?

Nem mindegy, hiszen egész más érzés egy rendezett élettérbe megérkezni, mint magába az őskáoszba. Előbbi esetben sokkal nyugodtabb, boldogabb a hazatérés – mintha az egész napos stresszt is kívül hagytad volna a falakon.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 9. számának 51. oldalán!)

Címkék: szelektálás, stresszmentes otthon, előszoba kialkítása, konyhai felszerelés helye, relaxációs sarok kialkítása

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!