Ridikül Magazin logo

Stílusváltás

Melyikünk ne mondana igent arra, ha kis segítséggel újjávarázsolnák? Ha új hajszínnel, kellemes sminkkel, egyéniségünkhöz sokkal jobban illő ruhákkal átváltozhat? Hónapról hónapra egy szerencsés olvasónknak segítünk a Stílusváltásban.

Fotó: Pitrolffy Zoltán

Kalmár Fábián Szilvia 38 éves. Egy kilenc és hétéves kislány anyukája. Pénzügyi főiskolát végzett, jelenleg otthon van a gyerekekkel. Imád sportolni, masters kajakversenyeken még ma is indul, s rendszerint nyer. Korábban szinte soha nem sminkelte magát, a száját sem rúzsozta, rendszerint sportos cuccokat visel. A haja színét illetően mindig bizonytalan volt egy kicsit, miként a fazonjában is. Azért jelentkezett, mert kis akarta próbálni, hogy milyen, amikor egy profi csapat foglalkozik az emberrel. Nem titkolt izgalommal vetette alá magát a stílusváltásnak.

Kedves Olvasónk!
Ha úgy gondolja, hogy szívesen töltene el néhány órát profi stílusváltó csapatunk keze alatt, stylist, sminkes, fodrász és fotós segítségével, kérjük egy egészalakos képpel és néhány sorral, amelyben saját magát mutatja be, jelentkezzen levélben (1034 Budapest, Bécsi út 163. Ridikül magazin)  vagy a ridikul@ridikulmagazin.hu email címen. A borítékon vagy az email témájában kérjük, hogy a a Stílusváltás szót tüntesse fel! Havonta egy szerencsés olvasónk újulhat meg velünk.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2017. évfolyama 27. számának 22. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!