A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Stílusváltás

Melyikünk ne mondana igent arra, ha kis segítséggel újjávarázsolnák? Ha új hajszínnel, kellemes sminkkel, egyéniségünkhöz sokkal jobban illő ruhákkal átváltozhat? Hónapról hónapra egy szerencsés olvasónknak segítünk a Stílusváltásban.

Fotó: Pitrolffy Zoltán

Kalmár Fábián Szilvia 38 éves. Egy kilenc és hétéves kislány anyukája. Pénzügyi főiskolát végzett, jelenleg otthon van a gyerekekkel. Imád sportolni, masters kajakversenyeken még ma is indul, s rendszerint nyer. Korábban szinte soha nem sminkelte magát, a száját sem rúzsozta, rendszerint sportos cuccokat visel. A haja színét illetően mindig bizonytalan volt egy kicsit, miként a fazonjában is. Azért jelentkezett, mert kis akarta próbálni, hogy milyen, amikor egy profi csapat foglalkozik az emberrel. Nem titkolt izgalommal vetette alá magát a stílusváltásnak.

Kedves Olvasónk!
Ha úgy gondolja, hogy szívesen töltene el néhány órát profi stílusváltó csapatunk keze alatt, stylist, sminkes, fodrász és fotós segítségével, kérjük egy egészalakos képpel és néhány sorral, amelyben saját magát mutatja be, jelentkezzen levélben (1034 Budapest, Bécsi út 163. Ridikül magazin)  vagy a ridikul@ridikulmagazin.hu email címen. A borítékon vagy az email témájában kérjük, hogy a a Stílusváltás szót tüntesse fel! Havonta egy szerencsés olvasónk újulhat meg velünk.

1. Konzultáció a hajszínkatalógus felett. A fodrász javaslatára kiválasztják a meleg barna alapot és a réz szőke hajvéget. Megtalálják a harmonizáló árnyalatokat.

2. Diagonális leválasztással napsugár melír alkalmazása, majd az alapszín felvitele satír technikával. 

3. Hajminőség és festék alapján változhat, de itt 20-25 perc a hőkezelés hatóideje a klimazon alatt. 

4. Szilvinek sok haja van, ezért hosszabb időt vesz igénybe a festék alapos kiöblítése, az utókezelő anyagok felvitele és a hajmosás. Szemöldökét is a hajszínével megegyező színre festik. 

5. Hajvágással egy aszimmetrikus frizura kialakítása, majd a főnözést követően laza hullámok sütése amely kiemeli a csodás melírokat.

6. Szemhéjalap (bázis) felvitele, hogy a szemhéjpor szépen feltapadjon a szemhéjra és megakadályozza az összecsomósodást, elkenődést avagy beráncosodást. 

7. A cipőbe frissességet nyújtó talpbetét került, ami főleg nyáron nagyon ideális. Nedvesség-szabályozó, illatosított és a csúszásgátló réteg biztos tartást ad a cipőben. 

Viki (fodrász): A bor ihlette hajszín meleg tónusai és a rövidebb aszimmetrikus lazán hullámos frizura kiemeli Szilvia vonalait. Ezért választottam ezt a szőke, hosszú haj helyett.

Anikó (sminkes): Az ívelt szemöldök a tekintetét lágyítja, Szilvi mélyen ülő szemét arany pigmentekkel és vanília szaténporral emeltem ki, ez könnyed eleganciát varázsolt neki.

Mariann (stylist): Olvasónk bronzbarna bőrének és új hajszínének a királykék, igaz barátja lett. A sajátjánál kétujjnyival hosszabb szoknyahossz és a magas sarkú cipő nem hagyott több kétséget Szilvia finom nőiességéről.

Akik Szilvi stílusváltását segítették:
Pitrolffy Zoltán fotós
Vadas Mariann stylist
Barabás Anikó sminkes
Agócs-Kohan Viki fodrász
Helyszín: Revlon Fodrászszalon - Budapest., V. kerület, Galamb utca 7.
Kék nyári ruha: Orsay
Cipő: F and F
Ékszer: C and A

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!