A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Simon Baker, a háromgyerekes, szexis apuka

Nem csak Brad Pitt az egyetlen, sármos ötvenes színész, Hollywoodban. A nálunk is nagy sikerrel futó A mentalista című sorozat főszereplője, Simon Baker idén töltötte be az ötvenet. A háromgyerekes apuka imádja a munkáját, a családját és a sportokat. És nem csak mi gondoljuk úgy, hogy szexis, de a People magazin is, amely már többször beválasztotta a színészt a világ legszebb emberei sorába.

Fotó: Shutterstock.com

Az 1969. július 30-án született színésznek ausztrál gyökerei vannak, Launceston városában cseperedett kisgyerekként. Kétéves volt, amikor szülei elváltak. Édesanyja gyorsan újraházasodott, ekkor Lennox Headbe költöztek, Új-Dél-Walesbe.

Baker már 18 éves volt, amikor édesapjával újra találkozni tudott, sőt ekkor tudta meg, hogy a vér szerinti apja nem az, aki nevelte. Az iskolában átlagosan teljesítő fiút talán édesanyja miatt – aki angoltanár volt – a művészetek és az irodalom érdekelte, viszonylag korán vonzódott a színészethez.

Ennek ellenére mégis egészségügyi főiskolára ment továbbtanulni, de a filmipar még így is felfedezte magának. Mielőtt feltűnt volna egy jégkrémet reklámozó kisfilmben, kőművesként, kertészként és mosogatóként is dolgozott.

Reklámfilm után sorozatok

Az a bizonyos jégkrémreklám volt számára a kiugrási lehetőség, mert ezt követően több videoklipben is szerepelt, majd különleges mosolyának és tehetségének köszönhetően jöhetett a tévé. Amikor a kilencvenes évek közepén megkapta a legnépszerűbb ifjú tehetségnek járó Logie-díjat, már egészen biztos volt benne, hogy a színészet az ő útja.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 10. számának 47. oldalán!)

Címkék: simon baker, a mentalista, simon baker filmjei, simon baker magánélete, simon baker gyerekei, simon baker felesége

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!