A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

San Ramon Caffee: harmónia a mindennapokban!

Meggyőződésünk, hogy Magyarországon is egyre fontosabb a minőség, a prémium érzés. 
A prémium kategóriába tartozó kávéink számunkra a minőséget jelentik, egy ízélményt, amit minden kávészerető embernek át kell élnie! Ezt az élményt érheted el, ha megízleled a San Ramon kézműves kávéinkat.

Mitől kézműves?

A kézműves kávét nem az ereje miatt isszuk, nem mondhatjuk rá, hogy „jó erős fekete”. A kézműves kávé savassága, koffeintartalma is gyengébb az ipari kávéknál. Színe világosabb.

A különlegesség, a kávé minősége és ízharmóniája nagyrészt a pörkölőmester szakértelmén, állhatatos munkáján múlik. Nem csupán szenvedéllyel, szeretettel és szakértelemmel fordul az  alapanyaghoz, hanem a kávé pörkölését is kiemelt minőségi szinten végzi. A kézművesség legfontosabb ismérve, hogy a pörköléshez gondosan válogatott, jó minőségű, kézi szüretelésű, érett kávészemek szolgálnak alapanyagul.

A San Ramon kávék dél-amerikai, valamint afrikai magaslati termőföldekről származnak, melyek jutazsákokban szállítva jutnak el Magyarországra. Ezeknél a prémium és specialty kávéknál a legjobb termesztési feltételeket biztosítják.  A kávészemeket lassú pörköléssel és kiemelt figyelemmel pörkölik, szemben az ipari, nagy mennyiségű, gyors pörkölésű eljárással. Ez körülbelül 10-15 perc, ennek során az illatanyagok és az aromák egyaránt felszabadulnak. A pörkölési szint is meghatározza a kávé minőségét. A kézműves pörkölés alkalmazkodik a kávé fajtájához, mégpedig annak érdekében, hogy a savasság, a testesség, a keserűség és az édesség megalkossa a kávé ízkarakterét.

A gondos odafigyelés nem csupán a kávé pörkölésénél, hanem a tárolásánál és szállításánál is jelen van.

Mindezek összessége az, ami megvalósítja a kézműves kávézás harmonikus élményét, ezáltal gondoskodást, odafigyelést, minőséget kapsz egyetlen csészében!

Ha te is szeretnéd megkóstolni minőségi, kézműves kávéinkat, kattints az alábbi linkre, vagy keress minket a facebookon!

https://www.sanramon.hu

https://www.facebook.com/sanramoncaffee

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!