A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ridikül - Minden, ami nő! Tarts velünk!

Fotó: Shutterstock.com

Minden, ami nő szlogennel igazi fesztiválhangulatot teremtünk 2021. november 20-21-én a Millenáris ’D’ csarnokában. Önmagában az is érték lenne, hogy végre újra együtt lehetünk, hogy minőségi időt tölthetünk egymással, de ha már így van, miért ne akarnánk egy kicsivel többet? Miért is ne érezhetnénk magunkat jól egy olyan rendezvényen, amelyet kifejezetten nőknek és családoknak terveztek? Ezen a kétnapos fesztiválon minden adott lesz ahhoz, hogy komplex élményekkel gazdagodjunk: koncertek, vásár, ahol több mint 100 kiállító lesz jelen, fitnesz bemutató, stand-uposok, író-olvasó találkozók, gasztronómiai bemutatók, divatbemutató, ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok, szépségápolási show, a művészvilág és a gazdasági élet prominens képviselőivel folytatott stúdióbeszélgetések. Jól hangzik, nem?

Nos, a Minden, ami nő Élményfesztivál pontosan erről szól! Talán korainak tűnik még erről gondolkodni, de egy ilyen léptékű programsorozat létrejötte, szervezési munkái hosszú hónapokat vesznek igénybe, és mi már most lelkesen készülünk a napra, amikor téged is a vendégeink között üdvözölhetünk! Ehhez persze nem árt, ha idejében rögzíted az időpontot, figyeled az oldalunkat! Mostantól egyre több mindent publikálunk a programjainkról, és nemsokára elkezdjük a kedvezményes jegyértékesítést is.

Szóval ne feledd: 2021. november 20-21., Minden, ami nő - Élményfesztivál a Millenárison!

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!