A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Plasztika - de csak finoman!

Bekopogtathat az a nap, amikor úgy érezzük, már nem elég csak egy jó krém, egy értékes pakolás. Több kell.

Fotó: Shutterstock.com

Ahogy átsuhan rajtunk az idő, bizony nyomot hagy az arcunkon, nyakunkon, dekoltázsunkon egy-két mélyülő ránccal, petyhüdtséggel, foltokkal. Először csak kozmetikushoz rohanunk, kipróbálunk egy-két tápanyagban gazdag krémet, egy újfajta masszázst, de valahogy nem elég.

Hiányzik az a régi üdeség, feszesség, a határozott kontúrok, a karikák nélküli szemek, a telt, sima arcbőr, hibátlan nyak.

Plasztika kell?

Nem, nem kell azonnal a komoly műtétekre gondolni. A szépészeti beavatkozásokhoz nem kell azonnal kés, néhány pici szúrással is csodák születhetnek. A Szex és New York Samanthája például, amikor Kelly bejelenti neki, hogy vége a szingliségének, mert hozzámegy Bighez, felsóhajt: Pedig azt hittem, végre a botoxra mondtál igent!

TIPP: Figyelem! Összeállításunk csupán tájékoztató jellegű, a személyre szabott kezelési tervről kérd plasztikai sebész tanácsát, amit általában térítésmentesen nyújtanak a klinikákon!

Egy kis botox?

Nem kell hozzá különösebben idősnek lenni, hogy megjelenjenek a szemünk mellett a szarkalábak, homlokunkon a ’mérges’ vonalak, szájunk felett a szívóráncok. Ezek az úgynevezett dinamikus ráncok azért alakulnak ki, mert az arcunk a mimikával, evéssel, beszéddel mozog, a bőr pedig az izmok mentén ’gyűrődik’.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 1. számának 18. oldalán!)

Címkék: botox, ajakfeltöltés, hiarulonsav kezelés, gyengéd plasztika, bioszálas szépülés

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!