A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Párducminták plexihengeren

Kedves cipőmániás betegtársaim! Az egyik multibrand budapesti nagyáruházába megérkeztek minden idők legértelmetlenebb lábbelijei, s néhány pár még kapható a nyúlszőrbélésű, nyúlszőrszegélyes spanyol bőrpapucsokból, melyeket utcára kell viselni most ősztől.

Fotó: AFP

Elég elképesztő a vágott orrú, sötétbarna példány szürke szőrmével, s ha divatos, lelenc-fazonú, egygombos, hosszú tweedzakót veszünk fölé, már lőhetjük is az Instára trendkövetésünk bizonyítékául. Csak ne essen, hiszen ilyenben a sarkunkat nem fedi sem bőr, sem szőr. Mondhatni, az Instagramon kivül nincs hová viselni.

De a kevésbé abszurd cipők is teljesen megváltoztak. Kihegyezték az orrukat, pillér-sarkuk lett, vastag és megbízható, nem túl magas és nem túl kecses. Tegnap majdnem vettem egy piros párducmintásat: eszelősen vidámnak látszott és nagyon kényelmesnek, mígnem észrevettem, hogy átlátszó a sarka! Mert a plexihenger is nagyon menő lett.

Ami azt illeti, ezek az abszurd cipősarkak az átlátszósággal vagy a túlzott merev vékonysággal mind azzal fegyverzik le a potenciális vevőjelöltet, hogy nagyon kényelmesek.

És hogy színaranyból vagy kályhaezüstből készültek? Hát legalább mindenhez mennek! Ja, és divat nagyon a bordó bőrcipő, meg a sötétkék, bokacipőben is csizmában is, hátizsákban is.
Vicces, hogy ezek a némiképp szögletes, ún. trottőr sarkú fazonok évtizedekkel ezelőtt bekúsztak anyáink cipősszekrényébe, és ott is állomásoztak napjainkig – észre sem vettük őket.
De most eljött az ő idejük! A miénk meg minimum annyira: aki vastag közepes sarkú cipellővel kedveskedik magának, vidáman ügeti benne végig a napját, és nem fog fájni a lába.

Akit pedig az új trend nem hat meg a vastag hernyótalpával vagy a hengersarkával, vegyen új tűsarkút, a világ minden színében, és nemcsak fájni nem fog a lába, de mindenki emlékezni fog a vádlijára is.

Címkék: tűsarkú, csizma, cipődivat, bordó, cipősarok, kényelem, nyúlszőrbélés, bokacipő, sötétkék, trottőr-sarok, szögletes sarok, hernyótalp, henger sarok, bőrpapucs

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!