A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ötéves sikertörténet

Hétköznapi hősök – mondjuk róluk, és hálásak vagyunk a sorsnak, ha mellettünk állnak, amikor nagy szükségünk van a segítségükre, szaktudásukra, elkötelezettségükre. Jó érzés, hogy évről évre köszönetet mondhatunk nekik azzal is, hogy jelöljük őket az egyre népszerűbb Aranyanyu Díjra, és szavazunk rájuk.

Fotó: Richter G. Rt.

Az elmúlt négy évben több mint százezren szavaztak a Richter Aranyanyu Díj jelöltjeire. Az elismerést segítő szakmákban dolgozó nők: orvosok, pedagógusok és egészségügyi szakdolgozók vehették át, mi pedig megismerhettük különleges történetüket, emberségüket, küzdelmeiket és szinte mindennapi kisebb-nagyobb győzelmeiket. Eddig huszonnyolc Aranyanyut választottak, ami nagyon sokat jelentett mindnyájuknak. A Ridikül Magazin is beszámolt a díjátadó szívszorító jeleneteiről, a könnyes meghatódásról, a szabadon vállalt érzelmekről. Többségükben olyan nők álltak a figyelem középpontjába, akik nem ehhez szoktak, de mind megérdemelték a reflektorfényt.

Idén már ötéves a Richter Aranyanyu Díj. A jubileum alkalmából az alapítók létrehoztak egy új kategóriát: az orvosok, pedagógusok és egészségügyi szakdolgozók mellett a szociális területen dolgozó nőket is lehet jelölni a díjra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma adatai szerint hetvenötezren dolgoznak ezen a területen, körülbelül 80 százalékuk nő. Ők foglalkoznak a védelemre szoruló gyermekekkel és felnőttekkel, a gondoskodást igénylő idősekkel és fogyatékos emberekkel, a hajléktalanokkal, a betegekkel, a kirekesztettekkel, a szociális krízisben lévőkkel és a szegénységben élőkkel.

Idén az ajánlásokat szeptember 15-ig várják a www.aranyanyu.hu honlapon. Ha vannak olyan hétköznapi hősök a környezetünkben, akiket az elismerésre érdemesnek tartunk, mutassuk be őket, egyéniségüket, elhivatottságukat, odaadó személyiségüket egy 1500 karakteres személyes történetben, és tegyük fel a www.aranyanyu.hu oldalra. A nagyközönség internetes szavazással dönti majd el, hogy a döntőbe jutottak közül kik legyenek díjazottak 2015-ben. Összesen kilencen kapják majd meg az elismerést, kategóriánként ketten, a kilencedik pedig a Ridikül Magazin különdíját veheti át.

Címkék: ridikül magazin, aranyanyu, jelölés, aranyanyu 2015, szavazás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!