A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Nem tudom. Érzem.

Vannak különlegesen érzékeny emberek, akikkel mindig fura dolgok történnek. Megérzik a közelgő veszélyt, ránézésre tudják, hogy jóra vagy rosszra számíthatnak-e az érkező idegentől, azonnal felismerik, ha egy fotón látott ismeretlen lesz a következő szerelmük...

Fotó: Shutterstock.com

Vannak dolgok, amiket nem tudhatunk. Viszont biztosan érezzük. Amióta világ a világ, kutatják a jelenség okát, isteneknek, az égboltnak, sőt, különleges állatoknak tulajdonítják az erőt, amely képes erre a varázslatra, mára pedig még a kvantumfizikát is belekeverik a dologba. De egyelőre mégsem találtak egzakt magyarázatot a hatodik érzékünk működésére.

Végtelen tudattár

Bolygónk különböző területein létezik egy elképzelés, amely érdekes módon azonos pilléreken nyugszik. Ebből merítenek a jósok, sámánok, boszorkák, tündérek, bölcsek és próféták. A lényege, hogy van egy minden élő- és valaha élt lény számára elérhető tudattár, egy hatalmas, közös könyvtár, amely a tiszta tudatunk számára a kezdetektől felnyitható és böngészhető.

Egyesek azt is tudják, hogy a neve Akasha-krónika. Amióta világ a világ, minden történés, tett, érzelem, gondolat, párbeszéd stb. megtalálható benne, a kérdés csak az, ki tud hozzáférni az adatokhoz. (Egyébként bárki hozzáférhet, és használjuk is a Krónikát, csak nem feltétlenül bízunk az információkban.)

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 7. számának 50. oldalán!)

Címkék: megérzés, hatodik érzék, akasha-krónika, dervis tánc, jungi kollektív tudat

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!