A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Nem tart örökké?

Három büszke, boldog ifjú feleség a Ridikül fehér foteleiben. Mindhárom történet olyan romantikus, hogy ha filmen látnánk, csatornát váltanánk, mert ilyen a valóságban úgysincs. De van!

Fotó: Várszegi Sándor

Eredetileg arra voltunk kíváncsiak, hogy mi változott a házasságkötés után, és melyek a leggyakoribb hibák, amiket ilyenkor elkövetünk. A lányok történetei azonban olyan irigylésre méltóan szépek, hogy inkább ezeket hallgattuk tátott szájjal, és sutba vágtuk a problémákat.

Igenis fontos az esküvő, és nem csak azért, mert a nők genetikai állományába valahol bekódolódott a fehér ruha meg a pityergő rokonság. Láttunk már férfit is, aki büszke rá, hogy azt mondhatja valakire: a férje vagyok. És olyat is, aki hetekig töpreng, mivel tegye emlékezetessé azt a bizonyos kérdést, amit egy gyűrűvel a kézben szokás feltenni. Ez utóbbiak szerencsére egyre többen vannak, és egyre találékonyabbak.

„Fontos, hogy a férfi ország-világ előtt, a számunkra legfontosabb emberek előtt kimondja, hogy én vagyok az a nő, akivel le akarja élni az életét.” – Ezt Tallós Rita fogalmazta meg így, de mindenki bólogatott, még a közönség nőtagjai is. A férfiak kevésbé. Ki érti ezt?  „Sokszor hallani régóta együtt élő pároktól, hogy teljesen mindegy, van-e papír, vagy nincs. Hát, ha annyira mindegy, akkor miért nincs?” – tette hozzá Pataki Zita, aki ugyancsak tavaly áprilisban ment férjhez, egy héttel korábban, mint Rita. – Milyen volt az idő? – kérdezték tőle. „A legelső igazi tavaszi hétvége, az után a hóviharos március után. Rendes időjós tudja, mikor kell esküdni.” Zitáéknál már a lánykérés is tömény romantika volt, de a történet részleteiért nézzék meg a műsort! Mindenesetre ott kezdődött az egész, amikor Zitát egy menyasszony olyan becsületesen orrba vágta a rózsacsokorral, hogy a könnye csorgott.

Galambos Dorina bezzeg nem mesélte el a lánykérés és az esküvő romantikus részleteit, pedig szerettük volna. De ő tartja magát a párjával, Pély Barnával kötött megállapodáshoz, miszerint a nyilvánosságot csak egy határig engedik be a magánéletükbe. „Elkanászodott a bulvársajtó, és ennek véget kellett vetni”  – mondta Dorina, és sajnos egyet kellett értenünk minden szavával. „De nagyon romantikus volt, higgyétek el – tette hozzá. – Gyakorlatilag egy rockfesztivál volt a lagzink, nem sokkal utána meg jött a Sziget, úgyhogy buliból nem volt hiány! "

A férfiszempontot ezúttal Nádas György képviselte, és nagy nevetés kísérte az ő leánykérésének történetét is. Na, nem a romantikája miatt, mert hát, hölgyeim, ki ábrándozik olyasmiről, hogy egy ebédlőasztalnál nekiszegezzék a kérdést: – Te, nem akarsz a feleségem lenni? – Mondjuk ez is sokkal jobb, mint a „papír nélkül is jól megvagyunk” duma, de hát azért… De nem bántjuk Nádas Györgyöt, mert azt is elmesélte, hogy harmincegy éves fia a hír hallatán azzal hívta fel a menyasszonyt: – Jaj, de jó, hogy lesz megint egy anyukám, mikor viszel el a Vidám Parkba? 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!