A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Napfényt és tengert idező körmök

Egyre nagyobb divat a műköröm. Már-már azt is gondolhatnánk, hogy hozzátartozik egy ápolt, trendi nő toalettjéhez. Persze a természetes köröm is lehet csodaszép és akár színes is. Nézzük meg a tavaszi-nyári kínálatot!

Fotó: Shutterstock.com

A meleg évszakok a meleg színeket hirdetik. A vérvörös, a meleg rózsaszín, a pink arat most, ha körmökről van szó.

Letisztult színek

Akár minta nélkül is készülhet a műkörmünk, a lényeg, hogy legyen halvány fénye és ragyogó színe. A visszafogott, mégis szemet gyönyörködtető egyszerűség sokak kedvence. Lehet ez a rózsaszín vagy a testszín bármely árnyalata, de akár a vérvörös vagy a pipacspiros.

A kukoricasárga kifejezetten jól mutat a napbarnított bőrön. A tavasz és a nyár megkívánja a legalább közepesen hosszú fazont, hiszen a nagy melegben alig van rajtunk valami, ami öltöztet.

Vizek kékje, zöldje

Fotó: Shutterstock.com

Szintén trendi a bőséges, buja rétek, erdők és a vihar előtti, bezöldült árnyalatú vizek színe. Bátran viselhetjük a türkiz vagy a haragos zöld változatait a körmünkön is. A tavasz és a nyár eleje játékos színű rügyeket szór a fákra, virágokra, miért ne ismételhetné a körmünk is ugyanezt?

Könnyed vidámság

Fotó: Shutterstock.com

Persze, akinek elege van a dolgos hónapok fegyelmezettségéből, a nyárra vidám mintákat is választhat. Az alapszínen a körmönként különböző csíkozás, pöttyözés igazán szemet gyönyörködtető, pláne, ha térben is kitapintható mozaik készül díszítésnek a körmünkre.

Egy művészi hajlamú, játékos kedvű műkörmös boldogan csinál extravagáns mintát egyik-másik, vagy akár mindegyik körmünkre.

Ragyogó csillogás

A nyár sem nélkülözheti a csillogást. A naplementében megcsillanó tó vize, vagy az éjszakát beragyogó csillagok fénye köszön vissza a kezünkön, ha bármelyik pasztellszín metál változatát választjuk. Ha az öltözködési stílusunk is alapvetően elegáns, és nem viselünk túl gyakran kertészgatyát csíkos pólóval, akkor jöhet az ezüst, az arany vagy a bézsmetál köröm.

Fotó: Shutterstock.com

Az idei év egyik körömtrendje

Az úgynevezett bársonykörmök idén szinte minden évszakban felbukkannak. A technika sajátossága az, hogy festés után körmünk a bársony anyagára emlékeztet, ugyanakkor ha körmeinket fényben forgatjuk, különlegesen csillogó hatást érünk el.

A szakember mágnest használ a speciális körömlakkhoz, melynek segítségével éri el a bársonyos hatást. Az egyik legnépszerűbb árnyalat a körömlemez tónusaihoz legközelebb álló rózsaszín, de a barna, kék, zöld és ezek árnyalatai is divatosak.

Ha mégis a sajátodat viseled…

Fotó: Shutterstock.com

Ha nem műkörmöd van, jó ötlet lehet az ókori koreai manikűr használata, amely napjainkban egyre közkedveltebb. Az eljárás alapja, hogy a kerti nebáncsvirágból (a virágot összezúzták és timsóval kezelték, amíg pasztaszerű állagot kapott) készült krémet egy éjszakára a körmökre teszik. Másnapra a paszta áttetsző mandarinszínt ’érlel’ a körmökre. A nebáncsvirágpaszta ma már egyébként megvásárolható, még csak virágot sem kell hozzá gyűjtenünk.

Címkék: műköröm trend 2023, koreai manikűr

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!