A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Művészetek találkozása

Ákos tiszteletére rendezett filmes estet Leslie Mandoki. Az eseményen, amelyre Leslie tutzingi RedRock stúdiójának mozijában került sor, Ákos bemutatta a "Magunk maradtunk" című kisjátékfilmjét, amelyet maga írt és rendezett, valamint a zenéjét is ő szerezte. Leslie számára, aki már a hivatalos bemutató előtt láthatta a filmet, és az igen nagy hatással volt rá, fontos volt, hogy ez a munka elérje a művészfilmek rajongóit világszerte.

A filmes estén a vendégek közt jelen volt a német filmakadémia elnöke és a legnagyobb német filmstúdió vezetője, illetve vezető szakújságírók, akik őszintén gratuláltak Ákos alkotásához. A Mandoki Soulmates frontembere előbb a stúdiójában, majd az otthonában látta vendégül a résztvevőket, akikkel a filmvetítés után hajnalig beszélgettek művészetről, szenvedélyről és sok más témáról – jófajta magyar borok és finom ételek társaságában. A remek, közvetlen hangulatú esemény méltó módon demonstrálta a két művész barátságát és pályáját.

Ákos és Leslie barátsága 24 éve kezdődött, amikor  Leslie a Disney zenei igazgatójaként kérte fel Ákost a Tarzan-rajzfilm Phil Collins által írt dalainak műfordítására és a magyar verziók feléneklésére. 
A Mandoki Soulmates formáció 2022-es, Magyar Képek néven ismert, nagy sikerű aranyalbuma is Ákos baráti "támogatásával" jött létre, aki dalszöveget is jegyez a kiadványon, és énekelt is a lemezen.

 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!