A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Moss fogat úgy, ahogy a fogászati szakemberek tanítják

Egy jó fogorvos ezt fogja tanácsolni: a puha fogkefe jobb a fogaknak. Az íny érzékeny, és a fogzománc is könnyen sérülhet. A puha fogkefe gyengéd, mégis rendkívül hatékonyan távolítja el a bakteriális lepedéket, ha tudja az ember, hogyan kell helyesen használni.

  • Mosd gyengéden, minimális nyomással. Ha túl erősen mosol fogat, a sörtevégek nem tudnak a nagy nyomás alatt hatékonyan "dolgozni".
  • Fogd a fogkefét úgy, mint egy tollat fogmosás közben. Ne nyomd rá túl erősen, és tartsd a megfelelő (kb. 45°-os) szögben.
  • Mosd az ínyszél mentén. A fog és az íny találkozásánál és a fogközöknél halmozódik fel a lepedék leginkább.
  • A fogak közti területet is tisztítsd meg. A fogkefe a fogak 70%-át képes megtisztítani. A maradék 30% a fogközök területe, melyet fogköztiszító kefével érdemes tisztán tartani.
  • Kezdd a legnehezebben elérhető helyekkel. Haladj folyamatosan körbe a fogíven, hogy egyetlen fog és felület se maradjon ki.
  • Tisztára, ne időre mosd a fogad! Fogmosás után nyald meg a fogaidat. Ha néhány helyen még nem érzed simának, akkor mosd meg még egyszer azt a területet.
  • Próbáld ki ezt az új technikát a Curaprox CS5460 ultra soft fogkefével. A fogaid imádni fogják!

sagerdental.hu

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!