A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mit varázsolsz 2021-re?

A 2021-es évnek muszáj jól sikerülnie, hisz annyi bánat, félelem gyűlt körénk tavaly. Az egész világot megbénító járvány megtanított a fegyelemre, ami nem is csoda, hisz a 2020-as év számainak összege 4, amely a fegyelem, a kitartás, a kérlelhetetlenség, a keménység száma.

Fotó: Shutterstock.com

A 2021 számjegyeinek összege viszont 5, ez pedig már jót ígér. Életörömöt, optimizmust, jókedvet hoz nekünk az új év a számmisztika szerint.

Jó alapra építkezünk!

Persze attól még, hogy egy szerencsés, üde szám vezérli az évünket, még nekünk is kell tenni azért, hogy a saját sorsunk jobbá váljon. A Bibliában az áll, kérjetek és megadatik. Tehát ahhoz, hogy segítséget kapjunk odafentről, muszáj megfogalmaznunk, mit is szeretnénk. Elmondhatjuk ezt ima formájában vagy meditálva, de lehet játékosan is, mintha boszik vagy varázslók lennénk.

Varázsolj formákkal, színekkel!

Vegyél elő egy tiszta papírt, egy rakás színes ceruzát vagy filctollat, meg egy borítékot. Keress egy szobát, ahol csend van. Fontos a körötted lévő harmónia, csinálj tehát rendet, és gyújts meg egy gyertyát. És most hunyd le a szemed. Dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen, és végy néhányszor mély levegőt.

És most ereszd szabadjára a fantáziád. Milyennek látod magad a 2021-es év végén, a jövő év elején? Mit szeretnél, mi változzon az életedben? Minél részletesebben elképzeled, annál jobb. Minél többet időzöl az örömben, mely az új életedet körüllengi, annál hatásosabb lesz a varázslás. Ha már mindent tisztán látsz, nyisd ki a szemed, és rajzolj! Rajzold le magad és a jövőbeli életedre jellemző tárgyakat, embereket. Nem baj, ha ügyetlen vagy, mert ez a rajz a tiéd.

Ha elkészültél, hajtsd össze a papírt, és tedd a borítékba. Zárd le. Most írd rá a neved, és ezt: 2021. év végi állapot. A borítékot rejtsd el, és ki ne nyisd a következő télig. 2021. szilveszter éjszakáján kinyithatod, és megnézheted, mennyi minden (vagy minden?) valóra vált az álmaidból.

Ingázd ki a választ!

Fotó: Shutterstock.com

Ha segítséget szeretnél kérni az univerzumtól, megtedd-e, amit tervezel, ha nem vágysz másra, csak egy igenre vagy nemre, akkor muszáj lesz ingáznod. Az inga nem más, mint bármi, ami csüng egy madzagon, és ha a kezedbe fogod, a te energiáidra, rezgéseidre ráhangolódva megmutatja az igent és a nemet. Ha nincs kedved, időd egy ’profi’ ingát beszerezni valamelyik bosziboltból, akkor vedd le a nyakadból a láncodat a medállal, az is megteszi.

A láncot akaszd a jobb kezed mutatóujjára, míg a bal tenyeredet tartsd alá úgy kétujjnyira a medáltól. Lendítsd meg, és várj. Nemsokára körözni fog a tenyered felett a medál. Ekkor mondd ki: MUTASS EGY IGENT. És a medál kimozdul egy határozott irányba. Ez az irány jelzi majd az IGEN választ. MOST MUTASS EGY NEMET! És a medál most keresztbe mozdul majd, ez lesz tehát a nem.

És most tedd fel a kérdést, ami foglalkoztat. Úgy fogalmazd meg, hogy a válasz igen vagy nem lehessen, az inga olyasmire nem tud válaszolni, hogy milyen lesz a szerelmed szeme színe. Ha a jövőt egyelőre rejtélyes homály fedi, az inga hajlamos megállni, vagy bambán körözni. Ne erőltesd akkor, erre a válaszra még várnod kell.

Ólmozz vagy zaccolj!

Még januárban sem késő ólmot önteni vagy zaccból jósolni. A horgászboltokban lehet kapni ólmot, de vigyázzunk vele, mert enyhén mérgező. Az ólomöntés népi hagyomány, az egyik legrégebbi jövendőmondás, ráadásul nagyon szórakoztató. Tegyük egy kiskanálba az ólmot, és gyújtsunk alá egy öngyújtóval, míg meg nem olvad.

Miközben bámuljuk a lángot és az olvadó fémet, tegyük fel magunkban a kérdést, ami leginkább foglalkoztat. Erre keressük majd a választ az ólom alakjában. Ha az ólom már folyékony, kezdődhet a művelet. Szép lassan csurgassuk be egy edény hideg vízbe. A vízben az ólom megdermed, és felvesz valamilyen alakzatot. A kávézaccal hasonló a helyzet, a csészéből kiisszuk a kávét, ám az alján maradt zaccot alaposan megszemléljük. És most kezdődik az igazi jóslás.

Mély levegő, és rajta! Mire emlékeztet leginkább a kis figura?

Sokan azt hiszik, az ilyen jósláshoz kell egy hosszú kódlista, hogy milyen alakzat mit jelent, de ez felesleges. Annyi mindent úgysem tartalmazhat az a lista, ahányféle formát beleláthatunk az ólomba vagy a zaccba. Bízzuk magunkat az érzéseinkre. Mit súg az első megérzés? Kedves vagy taszító-e a figura? Mire hasonlít? Az a dolog pozitív vagy negatív tartalmú? Az igazi jövendőmondók bíznak a saját ítéletükben, amely abban a percben össze van hangolva az univerzum minden tudásával. Jó szórakozást!

Fotó: Shutterstock.com

Szimbólumok ólomhoz vagy zacchoz

Ha mégsem menne saját kútfőből, itt egy kis segítség a figurák jelentésének megfejtéséhez.

 • KÍGYÓ: álságot, hazugságot, hamisságot jelöl
 • SZÍV: nagy, lobogó szerelem, hűség
 • VIRÁG: kiteljesedés, gyarapodás
 • ELEFÁNT: az akadályok legyőzése
 • MEDVE: erő és biztonság
 • MADÁR: szárnyalás, kreativitás, alkotói siker
 • KALAP: bürokrácia, gondok a hivatalokkal, sok töprengés
 • KULCS: új utakra lépünk, megoldásokra lelünk
 • HÁZ: befelé fordulás, a belső igazság keresése
 • HÁROMSZÖG: szerelmi háromszög, féltékenység
 • KÖR: teljesség, egészség, harmónia
 • NÉGYZET: hatalom, határozottság, fegyelem
 • SOKSZÖG: sokfelé irányultság, kalandos élet
 • CSILLAG: nem várt szerencse
 • HOLD: hallgass a megérzéseidre

2+0+2+1=5

A számmisztikában az 5-ös jelzi az őszinteséget, az igazságosságot és eleve az igazságérzetet. Mintha életre kelne az egész világ, csupa elevenség, lazaság, szabadság, kíváncsiság jellemzi majd a történéseket és benne az embereket. Újra felerősödik a hit, az idealisztikus gondolkodás. Melegszívűséget, türelmet, elfogadást fogunk tapasztalni, és ezt is fogjuk adni. Bár az 5 egy kicsit hiú szám is, mégis megértő és elnéző energiákat hoz a világba.

Címkék: számmisztika, 2021 numerológiai jelentése, januári jóslás, mit jelent az 5?

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!