A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mit varázsolsz 2021-re?

A 2021-es évnek muszáj jól sikerülnie, hisz annyi bánat, félelem gyűlt körénk tavaly. Az egész világot megbénító járvány megtanított a fegyelemre, ami nem is csoda, hisz a 2020-as év számainak összege 4, amely a fegyelem, a kitartás, a kérlelhetetlenség, a keménység száma.

Fotó: Shutterstock.com

A 2021 számjegyeinek összege viszont 5, ez pedig már jót ígér. Életörömöt, optimizmust, jókedvet hoz nekünk az új év a számmisztika szerint.

Jó alapra építkezünk!

Persze attól még, hogy egy szerencsés, üde szám vezérli az évünket, még nekünk is kell tenni azért, hogy a saját sorsunk jobbá váljon. A Bibliában az áll, kérjetek és megadatik. Tehát ahhoz, hogy segítséget kapjunk odafentről, muszáj megfogalmaznunk, mit is szeretnénk. Elmondhatjuk ezt ima formájában vagy meditálva, de lehet játékosan is, mintha boszik vagy varázslók lennénk.

Varázsolj formákkal, színekkel!

Vegyél elő egy tiszta papírt, egy rakás színes ceruzát vagy filctollat, meg egy borítékot. Keress egy szobát, ahol csend van. Fontos a körötted lévő harmónia, csinálj tehát rendet, és gyújts meg egy gyertyát. És most hunyd le a szemed. Dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen, és végy néhányszor mély levegőt.

És most ereszd szabadjára a fantáziád. Milyennek látod magad a 2021-es év végén, a jövő év elején? Mit szeretnél, mi változzon az életedben? Minél részletesebben elképzeled, annál jobb. Minél többet időzöl az örömben, mely az új életedet körüllengi, annál hatásosabb lesz a varázslás. Ha már mindent tisztán látsz, nyisd ki a szemed, és rajzolj! Rajzold le magad és a jövőbeli életedre jellemző tárgyakat, embereket. Nem baj, ha ügyetlen vagy, mert ez a rajz a tiéd.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 1. számának 42. oldalán!)

Címkék: számmisztika, 2021 numerológiai jelentése, januári jóslás, mit jelent az 5?

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!