A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Milyen frizurát kíván az idei ősz?

A halványuló napsütésben a szőke, a bézs, az arany tincsek hódítanak, de a sötétebb árnyalatok is menők, ha elég élénkek és izgalmasak.

Fotó: Shutterstock.com

Összességében elmondható, hogy idén visszatér a 70-es évek őrülete, a nagy tupírok, lágy hullámok és a szexi, fokozatosra nyírt fazonok. De bármilyen fazont választunk is, a lényeg, hogy bájos legyen és kissé kócos.

Újra hódít a frufru!

Egyszer az életben minden nőnek eszébe jut, hogy frufrut vágasson magának, de ezzel a gondolattal együtt jön a kérdés is: vajon jól fog állni? Ha igen, nem utoljára nyisszan a homlokunkon az olló, a frufru ugyanis nagyon praktikus tud lenni. És ami a legfontosabb előnye, hogy vidám, kedves és fiatalít!

Fotó: Shutterstock.com

Milyen frufru legyen?

Persze, nem mindenkinek áll jól egy hajpamacs a homloka közepén, a kerek arcúak például pufókabbnak tűnhetnek, ha a homlokukat eltakarja a haj. Ám az a szerencse, hogy frufru sokféle van, és nemhogy rövidíti, még nyújthatja is az arcot, például ha egy orr alatt érő függönyfrufruról van szó. Ha a választásunk beválik, az új hajjal egy egészen új személyiséget is kaphatunk!

A curtain, vagyis függönyfrufru, amely középen elválasztva omlik az arcba, szinte mindenkinek jól áll. Brigitte Bardot tette igazán híressé, mert üde, bájos lett az arca tőle, bár szerintem – biztos nem mondok vele újat – az övé frufru nélkül is az.

A függönyfrufru jó döntés azoknak, akik kipróbálnának új stílusokat, de nem szeretnének egyenes, tömör frufrut vágatni. Ráadásul, ha megbánnák, hogy levágatták, nem kell szomorkodni, mert ez a fazon könnyen befésülhető az oldalsó tincsekbe. Frufruból van még féloldalas és lépcsőzetes is, érdemes megbeszélni a fodrásszal, melyik állna jól az arcunkhoz.

Hosszan hullámzó hajcsodák

Fotó: Shutterstock.com

Az ősz frizurakincsei mind fiatalosak, játékosak, rövidek vagy hosszúak. A hosszú hajak már nem egyenesek és indiánlányosak, visszakapják a könnyed, puha hullámokat, és a fokozatokkal a játékosságot.

Nagy divat lesz újra a göndör vagy hullámos frizura, amely lágyítja az arcvonásokat. Szemben a tavalyi frizuratrenddel, most aztán szabad tupírozni és lakkozni, persze nem kötelező. Összességében viszont minél bodrosabb és hatalmasabb a frizura, annál menőbb.

Rövid, csibészes fazonok

Fotó: Shutterstock.com

Újra teret kapnak a rövid hajak. A cél a szép fejforma hangsúlyozása. A nyak ívét megmutatja a felnyírt tarkó, és bájossá tesz az orrcimpáig érő frufru. A rövid hajakat a színek teszik még izgalmasabbá, de csakis a lágy, majdnem természetes árnyalatok.

A rövid frizurákat többféle módon is lehet viselni, férfiasan hátra tapasztva, csibészesen frufrut borzolva, vagy szexin féloldalasra fésülve. A legfontosabb kiegészítőnk a frizuránkhoz a vastagon füstösre mázolt, nagy szempillás szem.

Sem rövid, sem hosszú

Fotó: Shutterstock.com

Az elmúlt évek bobőrülete sem tűnik el nyomtalanul, a változás csak annyi, hogy ez most nincs kivasalva. Az olasz bob lett a nyerő, melynek lényege, hogy körülbelül állig ér, és természetes hullámok bodorítják.

Nem kell göndöríteni, sem vasalni, ez úgy a legjobb, ha a hajad a saját hullámaival viseled. Hogy még izgalmasabb legyen, viseld féloldalasan, és hagyd magától megszáradni egy kis volumennövelő habbal.

Címkék: frufru, 2022 őszi frizurák, függönyfrufru

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!