A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Milyen frizurát kíván az idei ősz?

A halványuló napsütésben a szőke, a bézs, az arany tincsek hódítanak, de a sötétebb árnyalatok is menők, ha elég élénkek és izgalmasak.

Fotó: Shutterstock.com

Összességében elmondható, hogy idén visszatér a 70-es évek őrülete, a nagy tupírok, lágy hullámok és a szexi, fokozatosra nyírt fazonok. De bármilyen fazont választunk is, a lényeg, hogy bájos legyen és kissé kócos.

Újra hódít a frufru!

Egyszer az életben minden nőnek eszébe jut, hogy frufrut vágasson magának, de ezzel a gondolattal együtt jön a kérdés is: vajon jól fog állni? Ha igen, nem utoljára nyisszan a homlokunkon az olló, a frufru ugyanis nagyon praktikus tud lenni. És ami a legfontosabb előnye, hogy vidám, kedves és fiatalít!

Fotó: Shutterstock.com

Milyen frufru legyen?

Persze, nem mindenkinek áll jól egy hajpamacs a homloka közepén, a kerek arcúak például pufókabbnak tűnhetnek, ha a homlokukat eltakarja a haj. Ám az a szerencse, hogy frufru sokféle van, és nemhogy rövidíti, még nyújthatja is az arcot, például ha egy orr alatt érő függönyfrufruról van szó. Ha a választásunk beválik, az új hajjal egy egészen új személyiséget is kaphatunk!

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 10. számának 14. oldalán!)

Címkék: frufru, 2022 őszi frizurák, függönyfrufru

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!