A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Miért hallgatsz?

Ez a nő, akiről beszélek, régen büszke volt, sőt, dölyfös, kevély. Ezek a tulajdonságai persze inkább csak a szerelemben jellemezték, más életterületeken egész dicséretesen beilleszkedett a társadalomba a többi (szerelemben kevély, ám más életterületeken dicséretesen beilleszkedő) állampolgár közé.

Fotó: Shutterstock.com

Ám ha egy Illető megbombázta a szívét, mintha azonnal megkergült volna. Máris felszegte a fejét, és úgy tett, mintha jégből lenne. A végzet asszonyát játszotta, a hűtlent és szívtelent, a kérlelhetetlent, könyörtelent.

Dehogyis volt végzet asszonya. Érzékeny volt, sérülékeny, szorongó és főleg önbizalomhiányos, amiért a padtársnője, bizonyos K. Erzsi combja jóval karcsúbb volt az övénél, a P. Rita keblei meg bármilyen pólóban himnuszt zengtek, a haja is sokkal satnyább volt, mint Z. Andié, a szeme pedig fakóbb, mint H. Timié.

Ki fog így őbelé beleszeretni? Ezért aztán, ha felmerült a gyanú, hogy egyik-másik Illető épp őt szemelte ki magának, a kisördög a fejében máris kántálni kezdte, hogy ugyan már, nézd csak: comb, cici, haj, szemek, maradjál már, úgyis ott fog hagyni… Inkább vállat rántott és lelépett, mert ha ő megy el, tőle elmenni már nem lehet.

Aztán eltelt fél élet, persze, nem eseménytelenül, szép és csúfos tanulságok, bizonyosságok és újabb bizonytalanságok, igaz és hamis vallomások, össze- és össze nem tartozások, csalódások és ingatag boldogságok követték egymást szép hullámzó rendben, és közben valami megváltozott.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 7. számának 35. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, hallgatás, önbizalom hiány, női önbizalom

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!