A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mi lehet Julia Roberts és George Clooney barátságának a titka?

A streaming média térhódításával mintha már nem is lennének igazi sztárok Hollywoodban, így nosztalgikus kedvvel idézzük fel a "régi" nagyokat, főleg ha okot is adnak rá. George Clooney és Julia Roberts most új filmjükkel a Ticket to Paradise-szal szolgáltat beszédtémát, és nemcsak azért, mert a romantikus komédia évek óta az első alkotás, amelyben az ikonikus páros újra együtt játszhat, hanem mert a két színészt 21 éves barátság köti össze.

Fotó: Shutterstock.com

Több mint két évtizeddel azután, hogy együtt szerepeltek az Ocean’s 11 című filmben, a Ticket to Paradise-ban egy zsörtölődős, elvált házaspár két tagját alakítják, akik mindenáron meg akarják akadályozni a lányuk esküvőjét.

A Bali szigetén játszódó film magyarul a Beugró a Paradicsomba címet kapta, melyet októberben mutatnak be a hazai mozikban. A produkciót akkor forgatták, amikor Bali éppen nem fogadott turistákat a világjárvány miatt, ezért a stáb egy hasonlóan festői ausztrál szigeten dolgozott.

Akárcsak az Ízek, imák, szerelmek című filmnek – amelynek ugyancsak Julia Roberts a főszereplője –, a mostani alkotásnak is az a fő motívuma, hogy egy nyugati, megfáradt, középosztálybeli asszony egzotikus helyre utazik, és ettől megváltozik az élete. Julia tényleg vonzza ezeket a szép helyeket?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 10. számának 8. oldalán!)

Címkék: julia roberts , george clooney, ticket to paradise, szép kis nap, pénzes cápa, romantikus vígjáték, barátság roberst és clooney között

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!