A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mi a baj a ducikkal?

Van, aki szerint egészségtelenek, lusták és valósággal visszataszítóak, míg akad, aki szexuális fantáziáját látja megtestesülni a gömbölyded nőkben, megint mások pedig nem értik, mi baj is lenne a ducikkal. De tényleg, mi a baj velü(n)k?

Fotó: Shutterstock.com

Nem tagadom, az én szemem előtt is létezik egy szűrő, egy amolyan lélekszűrő: lelkeket szeretek látni a testek mögött, legyen az a test bármekkora, bármilyen formájú és bőrszínű.

Ennek tükrében talán nem meglepő, ha a „baj”-t, ha már mindenképp ezt akarnánk megtalálni, sokkal inkább az egyénen belül látom, mintsem kívül. Legyen szó a ducikat elítélőről vagy épp a duciról, mindkét esetben lélekvizsgálatot kell tartani, ha az okokat szeretnénk megtalálni.

Hiszen ha valami idegesít a másikban, az sokszor egy tükör, melybe belenézve olyan dolgot látok magammal kapcsolatban, amivel bizony még dolgom van.

Évekkel ezelőtt végtelenül idegesítettek a beképzelt emberek. Elbizonytalanodtam a közelükben, hol csodáltam, hol megrémültem túlzott önbizalmuktól. De miért is?

Időbe telt, mire rájöttem, valójában nem is ők zavarnak, hanem a tény, hogy jómagam akkoriban igencsak híján voltam az önbizalomnak. Ha pedig nem értünk vagy ismerünk valamit, az bizony ijesztő is tud lenni, és irracionális dühöt vagy utálatot válthat ki belőlünk.

Neki hogy lehet, ha nekem nincs?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 5. számának 52. oldalán!)

Címkék: önbizalom, önismeret, boldogság, duci, elhízás, magas vérnyomás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!