A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mahó Andrea erdélyi turnéra indul

Fotó: Kaszás Bence

Mahó Andrea Jászai Mari díjas, Artisjus,- eMeRTon díjas színésznő és énekesnő több mint 10 éve rendszeresen turnézik Erdélyben. Ezt a hagyományt idén is folytatja, és az elkövetkező hetekben több helyszínen is fellép a magyar lakta szórványban. Az előadások során a világirodalom legszebb és legismertebb musical és operett dalait adják elő Csengeri Attila, Simon Panna Bogi és Jenei Gábor társaságában.

A turné repertoárjában szerepel a Musical-Operett gála, amely a legnépszerűbb musicalslágerek mellett az operett rajongóinak is nagy élményt kínál. De a miniturné két helyszínére a művészek elviszik az 1920-as évek orfeumi hangulatát felidéző „Haccacáré” című, humorral fűszerezett zenei összeállítást is, melyben Dr. Kael Norbert zongoraművész is közreműködik.

Fotó: Lengyel Tímea

Mahó Andrea és vendégei számára nagy öröm az erdélyi közönséggel való találkozás. Az előadások nemcsak a minőségi szórakozást és a kiváló dalokat ígérik, hanem az együttlét örömét és az élmények gazdagságát is. A fergeteges koncertsorozat, amely a zene szeretetéről és a magyar kultúra megőrzéséről szól, a következő állomásokat érinti:

Május 19 – Zilah, Zilahi Vigadó, Musical-Operett Gála
Június 9 – Dés, Arta Kultúrotthon, Haccacáré
Június 10 – Máramarossziget, George Enescu Zeneiskola Díszterme, Haccacáré
Június 14 – Nagyenyed,  Bethlen Gábor Kollégium Díszterme, Musical-Operett Gála
 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!