A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Légy te magad az ajándék Bálint-napra!

Itt a Bálint-nap megint. Volt már, hogy nem szólhattunk senkihez szívből ezen a napon, nem adhattunk csecsebecsét, nem tálalhattunk meglepetésként egy finom vacsorát. De most talán végre van kit szeretni és megajándékozni valami széppel, különlegessel, felejthetetlennel. Mi lehet az?

Fotó: Shutterstock.com

Virágok, cuki plüssök, egy izgalmas illat, szívecskék selyemből, papírból, csokiból…

Általában ilyesmit vásárolhatunk a kedvesünknek, de valójában mindig marad a hiányérzet, hogy sokkal nagyobb bennünk a szeretet, mint amit az ajándék mutat. Nagy írók, költők szerelmes sorai is bizonyítják, hogy a legszebb érzéseket milyen nehéz szavakba önteni.

Hogy milyen különlegességgel készülhetünk, ami valóban sejteti, milyen nagyon, de nagyon lobog a szívünk? Önmagunkkal!

Szerelemfürdő

Hangulatos gyertyák, érzelmes, halk zene és egy csodásan feldíszített illatos fürdő, melyen rózsaszirmok lebegnek, és amely kettőtöket vár. Jó egy időre elmenekülni a világ elől, mobilt kikapcsolva elmerülni a kellemesen meleg vízben, és csak ülni kéz a kézben, néma csendben, egymás szemébe nézve…

Az illatfürdő elkészítéséhez vegyünk gyógynövényolajat, amelyből 10 cseppet keverjünk el egy deci tejben, ezt öntsük a fürdővízbe. Az olaj a szerelmi tüzet szítja, miközben a testet ellazítja, nyugtatja, lehet a következő: zsálya, neroli, boróka, ylang-ylang, geránium, rózsa, neroli vagy szerecsendió.

Nem tanácsos túl erősre csinálni a fürdőt, mert az illatolaj miatt az ellenkező hatást is elérhetjük. Maradjunk az illatos vízben 10-15 percig, aztán folytatódhat az este egy szárazabb helyen…

Fotó: Shutterstock.com

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 2. számának 20. oldalán!)

Címkék: valentin napi szépítkezés, szerelemfürdő, vörös selyemruha, vörös hálóing

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!