A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Légy merész és különbözz! Segít az I.N.K. Fashion Collection

Talán nincs is olyan nő a világon, akit ne érdekelne a divat. Ha csak egy kicsit is, de ruháinkba bújva szeretnénk különbözni másoktól, úgy, hogy közben saját magunk maradhassunk, saját életstílusunkban szabadon szárnyalva. AZ I.N.K. Fashion Collection a magas minőség és limitált darabszám mellett 25 éve teremt divatot.

Az I.N.K. FASHION COLLECTION azoknak készült, akik szeretik az egyedi kidolgozásokat, a merészséget, és különbözni akarnak. Követik a divatot, de nem másolják azt, tehát szívesen vesznek fel divatteremtő holmikat.

Az I.N.K. FASHION COLLECTION ruhái legalább annyira sportosak, mint amennyire nőiesek, törekszenek a határok feszegetésére, az erős kontrasztokra, a szokatlan anyagtársításokra, a TABU-k ledöntésére az öltözködésben.

Az anyagok annyira természetesek, amennyire csak lehet, a szabásvonalak lendületesek és formabontóak, kiemelik az alakot, ha kell. A modellek kényelmesek, funkcionálisak és divatosak, jól variálhatók más kollekciós darabokkal.

Az I.N.K. megszámlálhatatlan egyedi variációja között ugyanúgy megtalálhatóak az egyszerű alapdarabok, mint ahogyan az extravagáns különlegességek. A kollekció darabjai egyedi, csak az I.N.K. FASHION COLLECTION márkanévre jellemző szabásmintával, okos részletekkel és formai jegyekkel ellátva, a hordhatóságot, kényelmet mindig szem előtt tartva készülnek, a márkanevet szavatoló egyedi hímzéssel és címkézéssel.

Jó minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező magyar szakemberek munkájaként viselőjüknek magas minőséget és limitált darabszámot garantálnak. Az I.N.K. értéket közvetít és kínál, arról szól, hogy miként lehet egy kis művészetet belopni a hétköznapjainkba és akár a mindennap viselt, kedvenc ruháinkba úgy, hogy nagy hangsúlyt kap a funkcionalitás és a viselő életstílusa. Egyes darabok kézzel készítettek és díszítettek.

Fogadjátok szeretettel Nóra és Kata innovatív, mindig megújuló, egyedi ruháit, kiegészítőit.

I.N.K. Imagination Nora Kata

Instagram: @inkfashioncollection
Facebook: www.facebook.com/inkfashioncollection
Az I.N.K Fashion Collection ruhák megvásárolhatók a www.designerwebshop.hu weboldalon: INK BY ARGAY NÓRAINK BY CZIKA KATA

(x)

Címkék: designerwebshop, i.n.k. fashion collection

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!