A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Tom Cruise állítólag nem a szépészeti beavatkozásoktól fiatalodik

Fotó: UIP-Duna Film

A 60 éves Tom Cruise életében megállt az idő. Legalábbis sokan így gondolják, mert a színész legújabb fotóin sem tűnik 40 évesnél idősebbnek. Márpedig valós életkorunknál húsz évvel fiatalabbnak látszani, minimum kisebb csodát sejtet, de legalábbis valamilyen plasztikai beavatkozást.

Cruise azonban nem feküdt kés alá, nem botoxoltat, és a haját sem festi… Ellenben egy étrenddel ’fiatalodok’. Az étrend alapja a szénhidrátok teljes mellőzése, azaz bármi, ami cukrot tartalmaz, nem kerülhet az asztalára.

De például grillezett homár, amelyben alig van kalória, viszont az izmok építéséhez nélkülözhetetlen fehérjéből rengeteg, minden mennyiségben jöhet. Igaz ez egyéb más grillezett vagy marinált tengeri herkentyűkre is. Zöldségekből, nyers és grillezett formában, fogyaszt sokat, gyümölcsből pedig a főkedvenc az eper, mert az nem hizlal.

Nos, állítólag ez Tom Cruise titka.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 3. számának 20. oldalán!)

Címkék: tom hanks, tom cruise diétája, arany málna-díj, szöszi, pinokkió, guillermo del toro, 2023-ban az év emlőse, vakond, legidősebb múmia, a világ 7 csodája, hőhullámok okozta halálesetek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!