A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Meghan hercegné esküvői ruhájának karrierje

Fotó: PuzzlePix

A windsori kastélyban mutatják be a nagyközönségnek Harry herceg amerikai hitvese, Meghan Markle menyasszonyi ruháját. A Givenchy divatház brit művészeti igazgatója, Clare Waight Keller által tervezett kreáció hamar múzeumi darab lett, melyet az október 26-án nyíló tárlaton vehet bárki közelebbről is szemügyre.

Emellett bemutatják Meghan hercegné öt méter hosszú fátylát is, amelyre a Brit Nemzetközösség 53 országának növényvilágát hímezték, valamint azt a gyémánttiarát, amelyet az uralkodó adott kölcsön a ceremóniára, és amely még soha ezelőtt nem szerepelt kiállításon.

Az Egy királyi esküvő: Sussex hercege és hercegnéje kiállításra Windsorban január 6-ig lehet jegyet váltani, majd 2019. június 14. és október 6. között a történelmi Holyrood Palotába helyezik át a tárlatot.

Megveszi, felveszi, lefotózza, visszaküldi

A cél érdekében minden eszköz szentesített, gondolhatják azok az Instagram-felhasználók, akiknek lételemük, hogy tökéletes fotókkal bombázzák naponta követőiket.

Manapság rengetegen szeretnének influencerek lenni, a támogatók azonban nem az égből hullanak, az elején a komoly kiadások miatt – melyet az új, trendi és persze méregdrága ruhadarabok vagy kiegészítők beszerzése okoz – sokan lemorzsolódnak.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 10. számának 22. oldalán!)

Címkék: vízesés, horrorfilm, meghan hercegné, kalóriaégetés, liebian international plaza, ételfüggőség

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!