A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Veszélyben a királynő karácsonya

Fotó: PuzzlePix

Akár egy filmcím is lehetne, pedig ezt most nem egy neves rendező alakította így, hanem az élet. II. Erzsébet angol királynő már most aggódhat, hogy mi lesz vele és a személyzetével karácsonykor. A koronavírus-járvány miatt az uralkodói pár a skóciai Balmorali-kastélyban tölti mindennapjait, ahová természetesen a háztartás is velük tartott. A személyzet tagjai, szintén szigorú óvintézkedések mellett, a családjuktól távol, karanténban élik életüket a királynő és Fülöp herceg mellett.

A húszfős személyzetnél, úgy tűnik, végleg betelt a pohár, amikor megtudta, hogy a karácsonyt is a brit uralkodópár szolgálatában kéne töltenie. Teljesen érthető, hogy ezzel nem értenek egyet, hiszen nem minden a munka, főleg nem karácsonykor. A hírek szerint Erzsébet jelenleg már azon dolgozik, hogy a problémát meg tudják oldani, mert ha nem lesz megállapodás, akkor ugrott a megszokott pompa és ünneplés.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 11. számának 22. oldalán!)

Címkék: föld, tom cruise, jennifer aniston, charlize theron, jon bon jovi, sir david attenborough, mars bolygó

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!