A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Angelina Jolie nehezen viseli, hogy elköltözött a fia

Fotó: PuzzlePix

Tényleg rohan az idő. Angelina Jolie és Brad Pitt örökbe fogadott fia, Maddox nemrég még alig bírta el az iskolatáskát, most pedig már egyetemre jár, méghozzá Szöulba. A 18 éves Maddox Jolie-Pitt nagyon okos fiú hírében áll, és ezt bizonyítja az is, hogy a dél-koreai Yonsei Egyetemen biokémiát kezdett tanulni.

Angelina legidősebb gyereke már jóval az egyetem kezdete előtt elutazott Szöulba, hogy megszokja a légkört és beilleszkedjen. De az első útjára anyukája is elkísérte, hiszen tudni akarta, hogy biztosan jó kezekbe került-e a gyerek.

Angelina utólag elmesélte a sajtónak, hogy amikor az iskolában elköszönt Maddoxtól, erőt vett rajta a szomorúság. A reptérre vezető úton hatszor fakadt sírva, és azóta sem sokat javult a helyzet: üvöltve sír a legváratlanabb pillanatokban, amikor eszébe jut Mad elköltözése.

Emiatt pedig most a többi gyereke is fél elindulni bárhová, nehogy anyjuk még szomorúbb legyen…

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 10. számának 12. oldalán!)

Címkék: angelina jolie, hókifli, maddox jolie-pitt, rafael nadal esküvője, gleccserolvadás, cnn travel, rigójancsi, eszterházy-torta, dunkerque, ingyenes közlekedés, műanyag palackház

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!