A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Harry herceg és Meghan a bolygó megmentéséért küzdenek

Fotó: PuzzlePix

Néhány hete Jane Goodall, a legendás állat- és környezetvédő járt a Windsor-kastélyban, Harry hercegnél. A világhírű csimpánzkutató Harryvel közösen előadást tartott a Roots&Shoots szervezet számára.

Goodall egyébként már 80 felett van, de hatalmas erő és energia lakozik benne, ami nem csak Harry számára volt motiváló, hanem a gyerekeknek is, akikkel találkoztak. A tanulók összesen 26 országból érkeztek a világ minden tájáról, a Roots&Shoots projektj résztvevőiként.

A szervezet többek között a klímaváltozás kérdésével, a globális felmelegedéssel, az állatvédelemmel, a vizek szennyezettségével, illetve a nem fenntartható emberi életmóddal is foglalkozik. 

Küldetésük nem áll távol Harrytől sem, aki feleségével, Meghan hercegnővel együtt lelkes környezetvédő. A hercegi pár biztos abban, hogy a fiukat is ebben a szellemben fogják felnevelni, mert azt szeretnék, hogy még a kis Archie unokái is élvezhessék a Föld adottságait.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 9. számának 14. oldalán!)

Címkék: mariah carey, etiópia, karácsonyi vásár, jane goodall, faültetés, harry herceg, grand canyon, hortobágy, chaser, a beszélő kutya

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!