A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Fotó: PuzzlePix

Diana hercegnének nem akármilyen filmszerepet szántak

Diana hercegné életéről még most, 20 évvel a halála után is számos titok derül ki. Legutóbb Kevin Costner a People TV-nek árult el egy hatalmas titkot Vilmos és Harry herceg édesanyjáról. A Több mint testőr című film női főszerepét Whitney Huston helyett eredetileg Dianának szánták.

Az Oscar-díjas színész elmesélte, hogy Diana hihetetlenül kedves nő volt. „Amikor először beszéltünk telefonon a szerep kapcsán, az egyik első kérdése azt volt, hogy lesz-e csókjelenetünk. Kicsit tartott az exférjétől, és tudta, hogy a palota ellenezte volna a dolgot.

Mert bár akkor már elvált, mégis nagyon nagy felügyelet alatt állt az élete. Azt mondtam neki, hogy megnyugodhat, lesz ugyan egy kis csókjelenetünk, de intézhetjük úgy, hogy mindenkinek jó legyen” – mesélte az interjúban Kevin Costner.

A színész azt is elmondta, hogy Dianát egyik legközelebbi barátnője, András herceg felesége, Sarah Fergusson ajánlotta be a szerepre, amiből aztán soha nem lett semmi.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 8. számának 14. oldalán!)

Címkék: lady gaga, malajzia, diana hercegnő, nasa, david attenborough, kevin costner, angelina jolie és keanu reeves, holdra szállás videója, grease, olivia newton-john, a világ leghosszabb vízi csúszdája, escape vidámpark

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!