A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Tovább tart a háború Katalin és Meghan között

Fotó: PuzzlePix

Az az igazság, hogy sem Katalin, sem Vilmos nincs oda Meghanért, és ez a kezdetektől így van. Valamiért nem kedvelik az egykori színésznőt. A helyzet azóta sem javult, hogy Harry és Meghan összeházasodott, sőt a kis Archie születése sem oldotta meg a problémákat.

Az egész ott kezdődött, hogy Vilmos és Katalin nem nézte jó szemmel, hogy az egykori amerikai színésznő a királyi családba akar férkőzni. Ennek családon belül persze hangot is adtak, ami Harry hercegnek nagyon rosszulesett. A brit pletykalapok szerint a hercegi testvérek tavaly, az esküvő előtt, annyira összevesztek, hogy majdnem verekedésig fajult a dolog.

És bár Erzsébet királynő akkor közbeavatkozott, és elbeszélgetett a hercegekkel és hercegnével, azóta sem sokat javult a dolog. Most egy négyesben létrehozott alapítványuk bánta a rossz viszonyt. A Royal Foundation Alapítvány, melyet közösen hoztak létre tavaly, mostantól nem a jelenlegi formájában működik tovább.

Az intézmény bejelentette, hogy Katalin és Vilmos, valamint Harry és Meghan is szeretnék folytatni az egyesület támogatását, csak külön-külön, ám az alapítványnál attól félnek, hogy ha így lesz, akkor nem tudnak majd tovább működni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 7. számának 12. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!