A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

84 évesen sem plasztikáztat Sophia Loren

Fotó: Shutterstock.com

Elképesztően néz ki az olasz díva! Legalább húsz évet letagadhatna a korából Sophia Loren, pedig idén szeptemberben már 85 éves lesz.

A színésznő ráadásul plasztika nélkül ilyen szép és fiatalos – eszébe sem jutott kés alá feküdni. Pedig már fiatalkora óta megpróbálta rákényszeríteni a szakma, ő azonban nem volt hajlandó megműttetni magát.

Loren emlékszik, karrierje kezdetén mennyien mondták neki, hogy plasztikáztatnia kellene, mert az orra túl hosszúkás, a szája pedig túl széles.

Mire ő ezt felelte: „Na ide figyeljetek! Nem fogom megváltoztatni az arcomat, mert így szeretem. És ha azt akarjátok, hogy műttessem meg az orromat, akkor inkább hazamegyek Pouzzoliba!” 

A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas olasz színésznő egyike azon kevés filmcsillagnak, aki nemcsak a közönség, de a kollégák körében is népszerű.

Nem csak színésznőként elismert: a tökéletes feleség, családanya és háziasszony mintaképének számít, főleg hazájában. Szakácskönyveket is írt, és évtizedek óta a női elegancia egyik megtestesítője. Születése óta büszkén viseli így az arcát, és ő az, aki a ráncokkal is jó barátságot kötött.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 4. számának 18. oldalán!)

Címkék: sophia loren, jennifer lopez, barbie, katalin hercegné, paradicsomos jégkrém, cook-szigetek, maradona, szelfizni a jaguárral

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!