A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Bemutatkozik a kis Lajos herceg

Fotó: Facebook

Elkészültek az első portrék Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekéről, az áprilisban született Lajos Artúr Károlyról.

A hercegné ismét lenyűgözte a világot, amikor hét órával a szülést követően már az újszülöttel a karján, bájos kismamaruhában állta a villanó vakuk fényét a kórház előtt.

A trónörökös első portréjára szintén nem kellett túl sokat várnia a világnak, melyet az ügyes fotós hírében álló Katalin készített el. A felvétel a hercegi pár kislánya, Sarolta hercegnő harmadik születésnapján készült, a végeredmény pedig roppantul bájos.

Ed Sheeran testőre a csúcsra tör
A vörös hajú énekes évekig nem alkalmazott testőrt, aztán három évvel ezelőtt a túlzásba eső rajongói miatt mégis szükségét érezte a kíséretnek. Kevin Myers azóta mindenhova elkíséri a világsztárt.

A férfi népszerűsége április eleje óta robbanásszerűen megnőtt, ekkor indította el saját Instagram oldalát, amelyen már közel 800 ezer követője van. Sikerének titka persze Ed maga, aki partner a vicces posztok elkészítésében, a másik hozzávaló pedig a testőr csipkelődő humora.

Kevin rendszeresen Ed kárára poénkodik, amit imádnak az énekes rajongói.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 6. számának 14. oldalán!)

Címkék: zokni, abba, húsgombóc, kerékpárút, lajos herceg,, iskolapad

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!