A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Koncertek, plusz élmények

A jubileumi Fishing on Orfű történetében még soha annyi fellépő nem volt, mint most van, illetve lesz a hétvégén.

Fotó: www.fishingonorfu.hu

Ha valaki felkészülésként szeretne nosztalgiázni, mi minden is történt az elmúlt tíz év alatt, akkor tessék csak szörfölni a Fishing video-archívumban a honlapjukon.

Újdonság, hogy a Fonó Udvar beköltözik a Medvehagyma Házba, az orfűi központba, pontosabban a stégre, ami pluszélményt ad a koncertek mellett. Hangulatfokozónak, már ha egyáltalán erre szükség van, lesz mindennapi szabadegyetem, folkkocsma és táncház.

A koncertek mellett érdemes átsétálni a FOO Színházkertbe és a Gyerekbirodalomba, melyek az orfűi Széchenyi tér környékére települtek.

Ami a kulináris élvezeteket illeti, a szervező csapat ebben is a topon van, mert a menő streetfood mellé megkeresték a helyi tradicionális kiséttermeket, ahol ottani alapanyagokból főznek, szóval a házias minőség garantált. De akik a nemzetközi konyhákra esküsznek, azok sem fognak éhen maradni, és lesznek napindító reggeli ajánlatok is.

A szombat este csúcspontja a Nagyszínpadon a Kiscsillag + a Fishing on Orfű 10. születésnapi záróhangversenye lesz, és már csak egy évet kell várni arra, hogy az orfűi fesztivál megkezdje a következő évtizedét.

FISHING ON ORFŰ
június 20-24.

Címkék: koncert, kiscsillag, fishing on orfű, foo színházkert

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!