A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kivételes akció!

Most tehát csupán 695 Ft-ért két izgalmas magazint, sok-sok olvasnivalót szerezhet be!

Kattintson IDE, és rendelje meg most!

2021. FEBRUÁRI LAPSZÁMUNK TARTALMÁBÓL:

- A Címlapsztoriban hét olyan ismert színésznővel találkozhatunk, aki nagyon bízik a 2021-es évben, önmagában és persze az álmaiban.
- Kit ne érdekelne, hogy élünk majd 50 év múlva? Milyen lesz a gyógyítás, a háztartás, a közlekedés jövője? Mit mondanak a jövőkutatók, mi az, ami ebből már most is érzékelhető?
- Gyerek királyok, cseléd szülők. Mi a kényeztetés ára, mit fizetnek a mostani túlgondoskodásért a szülők? És mindezt hogyan kezelik a gyerekek? Miért válhatnak kiskirályokká a saját családjukban?
- Amit tudni akarsz a samponokról... A hajápoló termékek kavalkádja kibogozhatatlan. Idegen összetevők, megfejthetetlen hatásfokok, mindez a hajunk ápolására, miközben a haj állítólag élettelen.
- Honnan tudhatod, hogy a pasid elvihető? A férfi legritkább esetben szakít. Vagy elviszik, vagy köddé válik. De mik a jelek?


ÉS EGY KIS ÍZELÍTŐ LAPUNK MÁRCIUSI TARTALMÁBÓL:
- Címlapon: Huszárik Kata Jászai Mari-díjas színésznő, aki őszintén vall arról, milyen változásokat hozott számára az elmúlt egy év, és hogy hogyan éli/élte meg élete nehezebb szakaszait.
- Mit jelent igazi nőnek lenni? Milyen trükkökkel vagy éppen mennyire eszköztelenül lehet a legjobban hódítani?
- Írunk legendás ételekről és étellegendákról, és persze "terítéken van" a tavaszi időszak slágertémája, a fogyókúra is.
- Megoldások alvászavarokra és párkapcsolati problémákra - mi áll ezek hátterében, és hogyan hidalhatjuk át a problémákat?
- Mit jelent a családállítás? Részletesen a Hellinger-féle terápiáról.
 

RIDIKÜL MAGAZIN. EGY LAP AZ IGAZI NŐKNEK!

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!